Acasa Promotii O vara de vacanta, reduceri de vara la eMag

O vara de vacanta, reduceri de vara la eMag

by Dragos Schiopu

Pai se putea sa vina vara fara ca eMag sa nu organizeze reduceri? Chiar daca a existat deja o campanie cu fel si fel de promotii de ziua copilului, vremea frumoasa specifica sezonului calduros a continuat asa ca nici cei de la eMag nu au oprit campaniile de reduceri. Astfel in aceasta perioada organizeaza campania numita O vara de vacanta: Nebun dupa mare care dureaza 11 zile, de pe 9 pana pe 19 iunie.

Imi place tare mult ca de data aceasta categoriile de promotii sunt organizate dupa preferintele de vacanta a cumparatorilor. Astfel cei care iubesc marea, au categoria lor, la fel au și cei care vara merg la munte. Nu au fost uitati nici cei care prefera turismul urban, cei care merg in vacanta cu familia si nici cei care nu merg in vacanta preferand astfel sa ramana acasa.

In toate aceste categorii de produse la promotii, gasim tot felul de obiecte incepand cu gratarele pentru cei care raman acasa si terminand cu camerele foto pentru bicicleta pentru cei care vor sa pedaleze padurile care acopera muntii.

Cert este ca daca va planuiti o vacanta atunci ar trebui sa intrati numaidecat pe eMag sa va cumparati tot ce va trebuie acum cat preturile sunt reduse, mai tarziu ati putea sa regretati.

eMAG-reduceri-pentru-O-vara-de-vacanta-ss

s-ar putea sa-ti placa