Acasa Telefoane Dispozitivele HTC One M9 din Europa vor primi update

Dispozitivele HTC One M9 din Europa vor primi update

by Dragos Schiopu

Un nou update de firmware a fost lansat pentru proprietarii de dispozitive HTC One M9 din Europa. Acest nou update aduce imbunatatiri majore la camera foto, durata de viata a bateriei si modul de incarcare a telefonului. Acest update este cel de-al doilea de cand dispozitivul HTC One M9 este disponibil spre vanzare. Actualizarea a inceput sa fie disponibila inca de azi dimineata in Marea Britanie, urmand ca sa fie disponibil si in celelalte tari pe parcursul acestei saptamani.

HTC One M9_Silver_3V

Acest update de firmware aduce 3 imbunatatiri importante pentru camera foto. In primul rand, s-a adus imbunatatiri pe partea de auto-expunere, astfel imaginile vor avea o calitate mai buna in conditii de lumina puternica. In al doilea rand, s-au adus imbunatatiri si pe partea de procesare a imaginii in conditii de lumina slaba pentru a reduce zgomotul si blur. Si in al treilea rand, HTC a adus imbunatiri si pe partea de reducere a nuantei verde si galben in conditii extreme de iluminare, astfel imaginile vor fi mai realiste din punct de vedere al culorilor. Camera lui HTC One M9 a fost critica inca din primele saptamani de la lansarea acestuia, de catre specialisti.

Aceasta actualizare, vizeaza in mod special reducerea consumului de energie in aplicatiile Facebook si Youtube, iar in plus, s-au adus imbunatatiri pe modul de incarcare a telefonului ca sa nu mai produca multa caldura in timpul incarcarii.

Momentan acest nou update este disponibil in cateva tari europene, printre care si Marea Britanie, urmand ca si celelalte tari sa primeasca aceasta noua actualizare. Unele modele vor primi aceasta actualizare mai tarziu, disponibilitatea depinde de firma distribuitoare iar dispozitivele din SUA vor primi aceasta actualizare doar de luna viitoare. Aceasta actualizare nu va aduce un nou numar de versiune pentru sistemul de operare, dispozitivele vor rula tot versiunea Android 5.0.2 Lollipop.

s-ar putea sa-ti placa