Acasa Tehnologie O sa avem Windows 10 si pe telefoanele mobile?

O sa avem Windows 10 si pe telefoanele mobile?

by Dragos Schiopu
windows-10

De curand au aparut cateva zvonuri pe piata de sisteme de operare cum ca Microsoft va lansa un smartphone nou care sa functioneze cu sistemul de operare Windows 10. Desi acest lucru nu a fost confirmat de cei de la Microsoft se stie insa faptul ca Windows 10 a avut de suferit cateva schimbari si asta foarte recent.

Ce este drept, cunoastem faptul ca Windows 10 este dedicat laptopurilor si o parte dintre tablete, avand suport ARM. Insa pentru telefoanele smart este cam mult ca Windows 1o sa fie potrivit ca sistem de operare. Cu toate ca ne-am putea astepta ca intr-un viitor apropiat sa avem parte de un Windows 10, dar pentru varianta de mobil si nicidecum de un sistem de operare folosit pe laptopuri sau diverse tablete.

Un fapt care sa alimenteze zvonurile din ultima perioada consta in lansarea Windows 10 S cu ceva saptamani in urma, dar si prezentarea interfetei CShell de catre compania Microsoft ne poate duce cu gandul la un eventual prototip de smartphome la care lucreaza producatorul american.

Insa, cum nu avem nicio dovada sau pe cineva din cadrul companiei care sa confirme acest lucru, nu ne ramane decat sa asteptam si sa observam daca vom avea un telefon mobil cu sistem de operare Windows 10 sau nu.

s-ar putea sa-ti placa