Acasa Tehnologie Volterman- cel mai inteligent portofel

Volterman- cel mai inteligent portofel

by Dragos Schiopu
portofel

In articolul de astazi vom vorbi despre un obiect inteligent asa cum v-am obisnuit in ultima perioada. Cu siguranta stim cu totii cat de importanta este necesitatea de a pastra intr-un loc sigur bunurile noastre. Prin urmare in acest articol voi descrie cateva dintre cele mai importante functii ale unui portofel inteligent denumit Volterman.

Conceptul de produs format din dorința dezvoltatoriilor, de a oferi utilizatoriilor, o combinație unică de caracteristici care oferă confort și securitate.

Spre deosebire de alte portofele inteligente cu sistem de avertizare, care lucrează la distanțe de până la 20 de metri, Volterman este echipat cu un sistem global de urmărire a locație, folosind GPS-ul.

Ce poate face portofelul inteligent?

Daca va asteptati la ceva cu adevarat interesant din partea acestui portofel, mai intai de toate ar trebui sa trecem in revista caracteristicile importante ale acestuia. Asadar un astfel de portofel intelligent poate sa va ofere urmatoarele lucruri:

  • sa-l folositi pe post de incarcator,
  • functia GPS va ofera date atunci cand nu aveti portofelul la indemana,
  • si bineinteles in cazul in care portofelul a fost furat puteti obtine mai multe detalii cu privire la faptasi cu ajutorul camerei anti-furt.

Dar despre toate aceste functii veti afla si mai multe detalii in paragraful urmator.

Functii inteligente pe care le are portofelul Volterman

• Incarcator wireless sau prin cablu – ori de cate ori ramai fara baterie la telefon, portofelul este aliatul tau la de nadejde.

GPS pentru localizarea portofelului -Sistemul GPS global te asigura de hotie sau de pierderea portofelului. Urmariti-va portofelul la nivel global in timp real

Alarma Bluetooth – Volterman transmite o alarma în cazul în care un utilizator își lasa in urma portofelul , de asemenea si pentru dispozitivul mobil.

Camera anti-furt– Daca portofelul a fost furat, acesta va avea o imagine a persoanei care a deschis portofelul, astefel trimite o fotografie pe e-mail proprietarului. Pur și simplu activati „modul de pierdere”.

Wi-fi hotspot– va va asigura ca aveti internet in toata lumea atunci cand calatoriti. Costul internetului este de pana la 3 ori mai ieftin decat in roaming.

De acum inainte poti avea parte de toate aceste beneficii, numai in cazul in care te gandesti sa iti achizitionezi un astfel de portofel. Iar pentru cei ce isi doresc un asemenea produs putem spune ca portofelul Volterman este disponibil pe site-ul Indiegogo.

s-ar putea sa-ti placa