Acasa Electrocasnice O plita incorporabila pentru bugetul tau

O plita incorporabila pentru bugetul tau

by Dragos Schiopu

Am senzatia ca multe dintre persoanele care isi doresc o plita incorporabila pentru bucataria lor nu prea au curajul pentru a face pasul de a achizitiona o astfel de plita. Nu stiu exact care sunt motivele pentru care aceste persoane nu fac acest lucru, dar este posibil ca printre motive sa se numere si urmatoarele: nu au un buget adecvat, nu au incredere in eficienta plitelor, nu vor sa-si complice existenta cu ele sau poate nu au incredere in siguranta acestora.

In ceea ce priveste siguranta si eficienta plitelor incorporabile o sa vedeti ca in prezent o sa gasiti pe toate site-urile de specialitate toate motivele pentru care iti poti achizitiona o plita sau nu. In schimb in ceea ce priveste bugetul pentru o astfel de plita incorporabila lucrurile sunt putin mai schimbate.

Cand spui plita incorpotabila oamenii se tot gandesc la faptul ca aceste produse sunt foarte scumpe, mai ales daca unii fac referire la raportul calitate – pret. Unii sunt tentati sa spuna ca un lucru de calitate inseamna si o suma de bani considerabila, dar acest lucru nu este valabil pentru toate produsele, indiferent de marca ce le realizeaza.

Si mai stiu ca numarul acelor persoane care isi cauta cu adevarat produse de o calitate superioara la un pret bun este foarte redus. De obicei suntem tentati sa credem in reclamele de la televizor sa ne avantam sa cumparam, fara in schimb a mai cerceta piata.

Poate ca acest lucru nu se intampla mereu, dar este foarte adevarat ca in majoritatea cazurilor cam asta se intampla, iar apoi putem observa dezamagirea unora. Iar daca inca nu va vine sa credeti sa stiti ca existe produse de o calitate superioara si pentru buzunarul vostru.

Care este plita perfecta pentru un buget redus?

Mi-am pus aceasta intrebare inainte de a face anumite achizitii din vara asta, dar pe atunci inca nu cercetasem piata. Iar acum de bine, de rau mi-am amintit de acest fapt si m-am apucat de cautat. Asa ca vin cu o veste buna pentru voi, deoarece veti gasi si plite incorporabile bune la preturi mici.

Un astfel de exemplu este si plita incorporabila Arctic ARBG64120SX. Aceasta plita este prevazuta cu un sistem de siguranta ce intrerupe alimentarea cu gaze, in cazul in care flacara nu mai este aprinsa. Si pentru ca pare a fi un model special de plita incorporabila aceasta are un sistem de aprindere, iar nevoia ta de a folosi chibrite sau alt tip de aprinzatoare dispare.

pozitionare butoane

butoane plita incorporabila Artic

Dar mai multe informatii despre aceasta plita incorporabila si caracteristicile ei veti afla in paragarful de mai jos.

Specificatii tehnice ale plitei incorporabile Artic ARBG64120SX

 • tip alimentare – gaz;
 • numar arzatoare – 4;
 • pozitionare butoane – lateral;
 • arzator mare – 1;
 • arzator normal – 2;
 • arzator mic – 1;
 • putere arzator mare – 2.9 kw;
 • putere arzator normal – 2 kw;
 • putere arzator mic – 1 kw;
 • culoare – inox;
 • material – inox;
 • greutate – 7.6 kg;
 • dimensiuni (l x L x A) cm – 8.4 x 58 x 51;

La prima vedere aceasta plita incorporabila de la Artic pare a fi o plita obisnuita, cu nimic performant si totusi aceasta este o plita excelenta avand in vedere ca pretul ei este de aproximativ 380 de lei. In plus puteti fi siguri ca plita incorporabila Artic ARBG64120SX  este dotata cu un sistem de siguranta atat pentru protectia ta cat si a copiilor.

Iar aprinderea electrica face ca utilizarea acestei plite sa fie usoara si rapida pentru membrii familiei. Sper ca acum dupa ce v-am lasat informatiile aici o sa va schimbati perceptia cu privire la plitele cu un pret redus sau cel putin eu asa sper.

 

s-ar putea sa-ti placa