Acasa Tehnologie Dispozitivul care impiedica stresul si starile acestuia

Dispozitivul care impiedica stresul si starile acestuia

by Dragos Schiopu
dispozitiv impotriva stresului

Dispozitivul despre care vreau sa scriu acum nu are cine stie ce marime gigantica, numai ca toate caracteristicile acestuia il face sa fie unul dintre dispozitivele speciale. In prezent nu cred ca exista persoana care sa spuna ca nu a cunoscut niciodata stresul sau starile acestuia.

Asta nu pentru ca suntem firi foarte sensibile, ci pentru ca de cele mai multe ori intampinam momente si probleme, pe care aparent nu le putem controla. De aceea, maestrii inovatiei au realizat un dispozitiv care sa iti diminueze starea stresanta si de ce nu sa impiedice stresul cotidian.

Dispozitivul in sine iti poate masura bataile inimii, iar cand ritmul cardiac nu este cel obisnuit, dispozitivul te ajuta sa depasesti momentul, reglandu-ti respiratia prin simple vibratii si ajutandu-te sa iesi din acea stare. Si pentru ca sunt aproape sigura ca o buna parte din voi a trecut prin stari si momente stresante, cred ca stiti foarte bine cum este un astfel de moment stresant, mai ales toate acele simptome care insotesc aceste momente.

Tocmai pentru a evita acele stari, a fost inventat dispozitivul despre care eu am zis sa scriu doua vorbe. Se poate utiliza foarte usor de catre oricine, indiferent de sex, mai ales ca se pozitioneaza pe sub haine in zona pieptului. Dupa cum am spus si mai sus, acesta se foloseste cu usurinta si poate fi ideal pentru fiecare persoana in parte.

Dar veti observa mai multe detalii ale acestui dispozitiv in materialul de mai jos. Ideal ar fi sa urmariti clipul de la minutul 2:15, caci am gasit imagini cu acest dispozitiv intr-o prezentare a celor mai noi si mai bune inovatii pentru omenire.

Daca ai urmarit cu atentie, nu cred ca mai este ceva de adaugat. Probabil ca ai vazut si tu cat de usor se poate folosi acest dispozitiv impotriva stresului, dar si usurinta cu care il poti aplica pe corpul tau.

Pe de alta parte, nu cred ca un astfel de dispozitiv iti poate face ceva rau, chiar daca vor fi persoane care vor sustine contrariul, opinia mea este aceea ca un astfel de dispozitiv impotriva stresului este foarte bun. Mai ales daca ne gandim ca in ziua de astazi avem parte de fel si fel de situatii stresante, din care cu greu isi mai revin unii dintre noi.

s-ar putea sa-ti placa