Acasa Telefoane Numar record de telefoane Xiaomi Redmi Note vandute in 34 de minute

Numar record de telefoane Xiaomi Redmi Note vandute in 34 de minute

by Dragos Schiopu

Xiaomi este un producator care reuseste mereu sa surprinda placut publicul din China, acesta reusind sa vanda in timp record o mare parte din telefoane. Performanta se datoreaza pretului mic, al dotarilor de top si materialele folosite.

Xiaomi Redmi Note 2

Chinezii de la Xiaomi au reusit sa vanda 100.000 de telefoane Redmi Note in doar 34 de minute dupa lansarea acestui terminal. Reusitele acestei companii se datoreaza pretului extrem de mic.  Cum este posibil acest lucru? Este foare simplu. Xiaomi nu promoveaza agresiv produsele sale, ba chiar nu le promoveaza deloc prin intermediul publicitatii care presupune un cost suplimentar pentru companie. Publicitatea costa foarte mult, iar marii producatori investesc multi bani in promovarea terminalelor lor la nivel global de aceea si pretul foarte mare. Insa Xiaomi are o alta reteta pentru succes, terminale de top la preturi foarte mici. Aceasta ”reteta” a asigurat succesul Xiaomi in China.

Modelul Xiaomi Redmi Note costa doar 161 de dolari si are un display de 5,5 inci 720p, procesor octa core de 1,7 Ghz, 2GB de RAM si 16GB memorie interna, 13MP camera principala si 3200 mAh bateria. Mai exista si o versiune mai ieftina de 129 de dolari care vine cu 1GB de memorie RAM, procesor octa core de 1,4 Ghz si 8GB de memorie interna, dar este greu de crezut ca cineva va alege versiunea mai ieftina cu 32 de dolari.

s-ar putea sa-ti placa