Acasa Telefoane Peste doua zile apare un nou Xiaomi

Peste doua zile apare un nou Xiaomi

by Dragos Schiopu

Peste doua zile apare un nou telefon chinezesc de la Xiaomi, companie care a reusit sa vanda intr-un timp record toate telefoanele produse de ei. Strategia lor este simpla. Telefoane foarte bune la cele mai mici preturi. Noul model se va numi Xiaomi Redmi Note.

Xiaomi Redmi Note

Xiaomi nu a dezvaluit nimic despre noul sau telefon. In ciuda faptului ca mai sunt doua zile pana cand acesta se poate cumpara (adica pe 19 martie) nu stim nici macar ce memorie RAM are sau ce procesor. Pana in prezent se cunoaste faptul ca procesorul este unul octa core care are 1,4 Ghz sau 1,7 Ghz. Eu tind sa cred ca este vorba despre MediaTek MT6592, noul model cu opt nuclee de la producatorul chinez. Acest procesor ruleaza la 1,7 Ghz si poate ajunge si la 2.0 Ghz. Xiaomi s-a inspirat de la Samsung Galaxy Note pentru noul sau model, sau cel putin asa ne sugereaza numele. In ciuda numelui, Xiaomi nu a spus daca noul model va veni cu stylus. Display-ul va avea 5.5 inci si se poate sa fie HD cu rezolutie 720p, ideala pentru un consum mic de energie si o durata mai mare de viata a bateriei.

Un alt aspect foarte important este pretul. Acest model il putem situa intre Xiaomi Red Rice (care costa 110 dolari) si Xiaomi 2A/2S (care costa cam 240 de dolari). Un pret foarte mic pentru un telefon Xiaomi care nu a dezamagit deloc fanii precum producatori consacrati ca Samsung. Chinezii vor putea comanda acest telefon pe data de 19 martie incepand cu ora 8:00.

Xiaomi Redmi Note 2

s-ar putea sa-ti placa