Acasa Diverse Un nou candidat la presedentia Ucrainei este… Darth Vader

Un nou candidat la presedentia Ucrainei este… Darth Vader

by Dragos Schiopu

Probabil cea mai neasteptata intorsatura de situatie din politica urcaineana este candidarea la presedentie a lui Darth Vader, celebrul personaj din seria Star Wars.

Darth-Vader-presedinte

Daca lordul locuieste de obicei intr-o galaxie indepartata, el pare sa fie foarte interesat de politica ucraineana. Dupa cum a declarat pentru RT News: “Sunt pregatit sa imi asum responsabilitatea pentru soarta acestei tari, daca cetatenii imi vor face aceasta mare onoare. Doar eu pot face un imperiu dintr-o republica, sa restabilesc fosta glorie, sa restitui acestei tari teritoriile si mandria pierdute. ”

Lordul a cerut de asemenea si o suprafata de pamant pe care sa isi parcheze nava spatiala. Candidatura vine cu scopul de a creste entuziasmul pentru episodul 7 din Star Wars, ce va fi filmat in luna mai.

In 2012, Vader a primit aproximativ 3% din voturile cetatenilor la alegerile parlamentare. De asemenea, un sondaj facut de site-ul torontosun.com arata ca 63% din cei 949 de oameni care au raspuns intrebarii ar vota pentru un om imbracat ca Darth Vader. Alegerile prezidentiale sunt programate pe data de 25 mai. Tu ai vota pentru Darth Vader?

s-ar putea sa-ti placa