Acasa Electrocasnice Noul flagship Allview din categoria Smart TV-urilor

Noul flagship Allview din categoria Smart TV-urilor

by Dragos Schiopu

Nici nu incepuse anul bine, ca in mare parte compania romaneasca Allview, deja a inceput sa-si anunte viitoarele produse care vor intra pe piata din Romania. De altfel nimeni nu ar mai fi crezut ca se mai poate produce oarecum produse din categoria tech in toata aceasta perioada care a fost acaparata de pandemia de COVID-19. Si cu toate astea, compania din Brasov nu s-a dat batuta, ci din contra a lucrat la ceea ce vine astazi in fata noastra sa ne prezinte.

Am putea spune noi ca sunt destul de curajosi avand in vedere toate aspectele pe care le-a traversat intreaga lume, iar economia in cea mai mare parte a sa si in mai toate domeniile a fost pusa pe butuci. Dar uite ca in curand vom avea in fata ochilor nostri noul flagship Allview din categoria Smart TV-urilor. Si asa cum am vorbit si in articolele anterioare, poate ca ati putut observa ca nu doar in aceasta categorie s-au dezvoltat cei de la Allview.

Ci si in ceea ce inseamna gama de smartphone-uri sau laptopuri si tablete, in special cele dedicate pentru invatarea la distanta si in acelasi timp pentru munca din interiorul casei. Poate ca la prima vedere toate aceste aspecte nu sunt chiar atat de importante, dar avand in vedere tot ce se intampla in jurul nostru si piedicile care au aparut odata cu aparitia acestui virus, COVID-19, lucrurile sunt mult mai mult decat putem spunem noi, iar expresia “wow” ar putea desemna tot.

Cat despre noul flagship trebuie sa va amintim ca noi am mai povestit si am mai scris cate ceva despre ele si in articolele trecute. Dar pentru cei care poate nu au citit inca aceste articole putem spune doar atat – cei de la Allview au facut un nou upgrade pentru noua serie ePlay7100 in ceea ce inseamna imaginea, sunetul si mai mult decat atat au integrat si tehnologii care vin in completarea celorlalte doua caracteristici.

Si nu ar trebui sa va surprinda faptul ca pentru a avea parte de o experienta cat mai buna de vizioanare veti gasi tehnologii integrate in Smart TV-uri precum Dolby Atmos si Dolby Vision. Prin urmare caracteristicile speciale ale noilor modele din seria ePlay7100 vor transforma radical experienta utilizatorilor sai.

Cu atat mai mult ca vorbim despre imaginea de o calitate superioara, incredibila, de care vor avea parte, dar si de experienta audio care nu se poate compara cu cea de la inceputuri, ci mai degraba te poate transpune intr-o sala de cinema, chiar daca este vorba doar de sufrageria ta. Asadar pentru mai multe detalii despre acest nou flagship, dar si despre celelalte produse puteti accesa site-ul companiei Allview.

s-ar putea sa-ti placa