Acasa Portabile MSI S20 este disponibil in mod oficial la un pret de 1199 de dolari

MSI S20 este disponibil in mod oficial la un pret de 1199 de dolari

by Dragos Schiopu

Dupa indelungi asteptari, iata ca ultrabook-ul convertibil MSI S20 a fost in sfarsit lansat in mod oficial. Acesta a fost anuntat inca din vara anului 2012, cand Windows 8 era in faza incipienta. Cum sistemul de operare al celor de la Microsoft nu s-a lansat mai devreme de 26 octombrie, companiile producatoare de portabile au trebuit sa astepte pana la data aceea.

Ei bine, dupa 26 octombrie 2012 a fost o avalansa de produse noi cu Windows 8, insa printre care nu s-a numarat si hibridul celor de la MSI, S20. Compania revine acum in atentia noastra cu lansarea oficiala si ofera datele concrete despre specificatiile tehnice, pret si disponibilitate.

msi-s20-gallery

Sistemul de tip slider va fi dedicat oamenilor de afaceri, studentilor, dar si celor care vor un grad ridicat de portabilitate si performanta. MSI S20 vine echipat cu un touchscreen de 11.6 inch si rezolutie Full HD (1920×1080), iar la interior intalnim un procesor Core i5 cu arhitectura Ivy Bridge. La „reteta” se adauga 8GB RAM, un SSD de 128GB, Bluetooth si porturi Ethernet, USB 3.0, mini HDMI etc.

Din pacate, asa cum bine au subliniat si alti colegi de ai nostri, lipseste un element important: cititorul de carduri SD. Modelul are mai putin de 25mm grosime si o greutate de 997 grame, dar ascestea pot fi considerate acum cifre mai putin impresionante fiindca exista produse pe acest segment mai subtiri si mai usoare de atat.

msi-s20-gallery-2

Pe langa lipsa cititorului de carduri SD, se pare ca S20 vine cu o baterie de doar 3 celule, ceea ce din nou nu il urca in top. Un alt punct sensibil poate fi si pretul de pornire care este de 1199 de dolari. Poate ca cei de la MSI trebuia sa lanseze S20-ul odata cu toata lumea, sa nu uitam ca tehnologia evolueaza mult prea repede pentru a astepta mereu ceea ce poate fi sau nu momentul oportun. Slider-ul va intra pe piata SUA la sfarsitul acestei luni si va fi disponibil in negru, alb si argintiu.

 

s-ar putea sa-ti placa