Acasa Portabile Hyundai T7 cu procesor quad core la doar 166 de dolari

Hyundai T7 cu procesor quad core la doar 166 de dolari

by Dragos Schiopu

Tabletele low budget au devenit destul de cautate asa ca firmele s-au conformat si au inceput sa se concentreze mai mult pe astfel de portabile. Primii care au dat startul preturile de sub 200 de dolari au fost cei de la Amazon, urmati de cei de la Google.

Hyundai T7 poate parea numele unei masini, insa este de fapt o tableta de 7 inch cu un procesor quad core Samsung Exynos 4412 de 1,4GHz. Alte specificatii tehnice includ o rezolutie de 1280×800, o placa video Mali 400, 8GB spatiu de stocare si doua camere – una web si una principala de 2MP.

t7_01

Mai mult, tableta vine cu sistem de operare Android 4.0, ceea ce e destul de interesant tinand cont ca la pretul mic pe care il are, de multe ori vin ca sisteme blanc. In orice caz, la conectivitate dispune de Bluetooth, WiFi si porturi HDMI si microUSB. Are inclus si GPS, insa bateria este de doar 300mAh avand o autonomie de doar pana la 4 ore.

Peste granite Hyundai T7 poate fi gasita la un pret foarte mic, de 166 de dolari. Suntem tare curiosi daca vom vedea modelul si la noi, dar mai ales ce performante poate aduce la banii astia. Deocamdata nimic nu a detronat Nexus 7 si poate ca nici nu va fi cazul unei infrangeri chiar daca unul dintre oponentii sai poarta numele de Hyundai.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Feroce 11-02-2013 - 04:07

Foarte interesanta tableta. Am gasit-o la comercializare si la noi pe http://www.mallvest.ro, cu garantie 12 luni in Romania. Ca specificatii pare super OK. Nu stiu ce sa zic de Hyundai, dar din ce am vazut pana acum pe net, par destul de seriosi in productia de tablete.

Comentariile sunt inchise.