Acasa Tehnologie Mozilla Firefox poate castiga teren in fata adversarilor

Mozilla Firefox poate castiga teren in fata adversarilor

by Dragos Schiopu

Mozilla Firefox este un nume cunoscut de majoritatea celor care au pus mana pe un calculator. Succesul companiei vine tocmai din pricina browser-ului cu acelasi nume fiind foarte popular si foarte apreciat.

mozilla-firefox-4-beta

In urma cu un an Mozilla promitea ca Firefox va fi cel mai bun navigator pentru jocurile in browser. Dar cum ar putea Mozilla sa faca asta? Este foarte simplu. Planul facut in urma cu un an pare sa se concretizeze, compania anuntand ca jocurile vor merge mult mai bine datorita la Unreal Engine 4 al celor de la Epic.

In cadrul Game Developers Conference (se va tine intre 17 si 21 martie) cei de la Mozilla impreuna cu cei de la Epic vor arata mult mai bine cum se comporta un joc in browser cu ajutorul Unreal Engine 4. Pana atunci, Mozilla a postat deja un videoclip pe internet in care incearca sa arate cum se comporta Unreal Engine 4 integrat in Mozilla Firefox.

In prezent Mozilla Firefox are o cota de piata de 17,68% in timp ce principalul sau rival, Google Chrome are 16,84%. Nici Google Chrome si nici Mozilla Firefox nu pot concura cu Internet Explorer care are o cota de 58,19%, Safari avand sub 6%. Totusi, Mozilla are sanse foarte mari sa depaseasca Internet Explorer cu ajutorul Unreal Engine.

s-ar putea sa-ti placa