Acasa Telefoane K Touch Nibiru Mars One H1 cel mai ieftin telefon octa core

K Touch Nibiru Mars One H1 cel mai ieftin telefon octa core

by Dragos Schiopu

K Touch Nibiru Mars One H1 este cel mai ieftin telefon cu 8 nuclee care a fost facut pana acum, iar telefonul nu are ca atuu doar procesorul foarte performant.

K Touch Nibiru Mars One H1

Telefoanele din China au inceput sa depaseasca performantele telefoanelor cu nume. Nimeni nu a auzit de K Touch sau probabil mai pot adauga multe nume de telefoane chinezesti de care nu ati auzit. Totusi, aceste telefoane au inceput sa fie din ce in ce mai bune, iar K Touch Nibiru Mars One H1 nu este o exceptie. Acest telefon este dotat cu un puternic procesor de la MediaTek MT6592 tactat la 1,7 Ghz avand ca si GPU un Mali 450 MP4. La doar 162 de dolari sau 116 euro, acest telefon este foarte ieftin datorita restul dotarilor. Terminalul dispune de 2GB de RAM si 16GB memorie interna. Nici macar un telefon quad core nu este atat de ieftin si atat de performant. De asemenea, device-ul are un ecran de 5 inci Full HD.

Acest telefon poate fi considerat unul care va revolutiona piata preturilor pentru smartphone-uri. Acest telefon poate nu va ajunge si in Europa, dar sa nu uitam ca transportul din China este gratuit peste tot in lume, mai trebuie sa fie compatibil doar cu reteaua GSM.

s-ar putea sa-ti placa