Acasa Diverse De unde poti cumpara Samsung Galaxy S5 la cel mai bun pret

De unde poti cumpara Samsung Galaxy S5 la cel mai bun pret

by Dragos Schiopu

Dupa cum stiti Samsung a lansat noul Galaxy S5, un smartphone foarte cautat datorita perfomantelor sale de invidiat, desi este proaspat lansat el poate fi cumparat si din Romania la diferite preturi, unele mai avantajoase altele mai putin, fie ca este la pret de abonament sau la liber.

Varianta cu spatiul de stocare de 16GB costa aproximativ 3199 Lei la eMag.ro (detalii aici), si poate fi cumparat prin precomanda, livrarea facandu-se pe 11 aprilie, la fel ca peste tot in lume. Vezi cel mai bun pret aici!

In cazul in care nu stiati, principalele caracteristici pe care noul Galaxy S5 le are in comparatie cu vechiul Galaxy S4 constau in senzorul pentru amprenta, senzorul pentru bataile inimii si faptul cateste rezistent la apa si la praf, fiind certificat IP67.

Pe langa retailerii online il mai comercializeaza si operatorul Orange, daca alegeti abonamentul Panter 44, ce costa 44 Euro pe luna cu TVA inclus, il puteti avea la doar 299 Euro, acestea oferind gratuit husa S-View gratuit.

La Vodafone Romania poti achizitiona in premiera varianta pe auriu, dar din pacate te poti inscrie la precomanda prin abonarea la un newsletter special, operatorul pastrand inca in secret preturile de achizitie pentru noul Samsung Galaxy S5.

Pentru inceput acestia sunt singurii care vand noul Samsung, dupa 11 aprilie 2014 cu siguranta toti operatorii il vor avea in lista de oferte dar si alti retaileri din Romania.

Citeste mai multe despre noul Samsung Galaxy S5 aici.

s-ar putea sa-ti placa