Acasa Tehnologie Motorola XPhone

Motorola XPhone

by Dragos Schiopu

Dupa ce Google a achizitionat Motorola Mobility au inceput sa apara zvonuri despre un presupus Motorola XPhone. Mai precis, Google impreuna cu Motorola urmeaza sa lanseze un smartphone ce se presupunea ca va rula Android 5.0, dar noile informatii arta ca telefonul va rula Android Jelly Bean 4.2.

De curand, a aparut si o fotografie cu presupusul smartphone, ce poate sa puna pe ganduri viitoare cota de piata a Apple, principalul rival.

xphone

Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre acest telefon, dar se stie ca va avea un procesor cu o putere foarte mare, probabil Qualcomm Snapdragon 800 ( ce poate rula la maxim 2,3 Ghz, utilizand CPU-ul Krait 400 si procesorul grafic Adreno 330). Motorola Xphone va avea un display de 4,7 inci cu o rezolutie de 1280 x 768 pixeli si va utiliza tehnologia Gorilla Glass 3. Dimensiunea de 4,7 inci este ideala pentru un display mare, dar nu exagerat. Daca ar fi avut peste 5 inci, deja puteam spune ca vorbim despre un Phablet ( smartphone intre 5 si 7 inci).

Caracteristic pentru Motorola, bateria va avea 4000 mAh. Eu personal apreciez foarte mult Motorola pentru ca pune niste baterii puternice la telefoanele lor. Sa nu uitam ca Motorola RAZR MAXX dispune de o baterie de 3300 mAh, deci 4000 mAh nu suna chiar atat de ireal.

Motorola XPhone ar putea fi prezentat in cadrul conferintei dezvoltatorilor Google I/O, eveniment ce va incepe pe 15 mai.

s-ar putea sa-ti placa