Acasa Tehnologie Windows Phone Surface N

Windows Phone Surface N

by Dragos Schiopu

Windows Phone Surface N este cel mai impresionant concept realizat vreodata (creat de KuanGaa Chen). La acest concept s-a lucrat foarte mult, iar ce ma impresioneaza pe mine nu este doar telefonul in sine, ci si sistemul de operare.

Practic avem un telefon transparent, asemanator cu un Nokia Lumia, care are un display edge to egde           (ecranul este foarte mare si este foarte aproape de marginea telefonului). Inca de la inceput se evidentiaza display-ul care are o rezolutie 4k. Deja putem sa ne dam seama ca nu vom vedea asa ceva in urmatorii ani pe piata. Uimitor este ca beneficiaza si de o tehnologie ce poate reda holograme.

windows phone surface n

Am spus mai sus ca Windows Phone Surface N nu impresioneaza doar prin design, ci si prin sistemul de operare. Evindet, avem un Windows Phone, dar este structurat foarte bine. In minutul 0:49 putem observa cat de bine este organizat meniul. Aceste schimbari se pot face printr-un update si nu ar strica daca Microsoft implementeaza cateva idei din acest concept, referitor la sistemul de operare.

Este totusi un proiect, dar nu am vazut pana acum unul mai bun, deoarece nu am intalnit alt concept sa puna in valoare si sistemul de operare, nu doar telefonul propriu-zis.

Acesta este conceptul:

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.