Acasa Tehnologie Motorola Moto Z2 Force Edition cu tehnologia ShatterShieldTM este acum disponibil in Romania

Motorola Moto Z2 Force Edition cu tehnologia ShatterShieldTM este acum disponibil in Romania

by Dragos Schiopu

Daca iti doresti un smartphone care sa iti satisfaca toate cerintele tale, de astazi iti poti achizitiona  smartphone-ul Moto Z2 Force Edition. Putem spune ca pentru cei interesati de acest smartphone caracteristicile de baza sunt urmatoarele: puternic si elegant. De asemenea noul Moto Z2 Force Edition reuseste sa depaseasca limitele si sa imbine carcasa subtire cu tehnologia unica Moto ShatterShield(™). Ceea ce este cu adevarat interesant este faptul ca smartphone-ul are carcasa realizata din metal ranforsat cu aluminiu seria 7000.

Un alt aspect la fel de important este legat de ecranul acestui smartphone, Moto Z2 Force Edition, acesta fiind realizat din 5.5” Quad HD AMOLED rezistent la spargere si crapare. Ba mai mult decat atat noul smartphone are baterie cu o autonomie pentru intreaga zi, in plus beneficiaza de functia de incarcare TurboPower. Dispozitivul ofera performanta imbatabila multumita puternicei platforme Qualcomm® Snapdragon™ 835 dar si cea mai inalte viteze posibile pentru serviciul de date datorita functiei Gigabit LTE.

Cu ajutorul celor doua camere foto (monocromatica si color) de 12 MP fotografiile tale vor avea o profunzime autentica a campului vizual. Smartphone-ul Moto Z2 Force Edition este echipat cu cele mai noi functii Moto Experiences. De asemenea, Moto Z2 Force Edition este compatibil cu Moto Mods, astfel incat utilizatorul se bucura de o experienta mobila completa si poate folosi smartphone-ul in noi moduri pentru a interactiona cu cei din jur. Acesta poate deveni instantaneu o camera 360°, consola de joc, difuzor stereo puternic, proiector video, poate servi drept acumulator suplimentar și multe altele.

Iar daca vrei sa folosesti acest smartphone pentru compania ta nu trebuie sa-ti faci nici un fel de grija, deoarece noul smartphone Moto Z2 Force Edition este validat pentru Android Enterprise Recommended, un program coordonat de Google, care stabileste un nou standard de excelenta pentru dispozitivele si serviciile dedicate companiilor. Prin urmare acest program urmareste cele mai bune practici si cerinte ce sunt comune utilizatorilor si care este sustinut de un proces de testare riguros.

In urma acestui proces se asigura ca dispozitivele si serviciile vizate indeplinesc cele mai inalte standarde hardware, de instalare, securitate și standarde pentru experienta utilizatorului, pentru a ajuta organizatiile sa gestioneze cu succes cele mai dificile si diverse contexte de business. Asadar Moto Z2 Force Edition este disponibil incepand de astazi la partenerii autorizati Motorola la pretul recomandat de 2.499 lei, cu TVA inclus, iar daca va intereseaza si alte telefoane din zeria Z vezi oferta aici.

s-ar putea sa-ti placa