Acasa Diverse Poti sterge postarile vechi de pe facebook?

Poti sterge postarile vechi de pe facebook?

by Dragos Schiopu

Daca faci parte din acea categorie de persoane care si-ar dori sa-si pastreze intimitatea pe profilul lor de facebook trebuie sa stii ca ai putea sa remediezi putin situatia, daca vei avea in vedere cateva lucruri importante. Probabil ca de foarte multe ori ai fost surprins sa observi ca spatiul tau online de pe profilul de facebook este mereu invadat cu fel si fel de reclame, ce pare ca au o stransa legatura cu tine si iti cunosc foarte bine alegerile.

Dar daca iti doresti cu adevarat sa sa-ti pastrezi datele personale in siguranta sau mai mult decat atat nu iti mai doresti sa primesti fel de fel de reclame ai putea sa incerci macar sa faci putina curatenie pe profilul tau. Bineinteles aici mai trebuie sa amintim faptul ca toate acele detalii referitoare la datele personale intr-un fel sau altul ti-ai dat acordul pentru ele. In mare parte nu poti nega acest lucru si nici nu poti da vina pe alticineva pentru asta.

Probabil ca daca nu ar fi existat acel scandal legat de facebook privind datele cu caracter personal, nimeni nu cred ca si-ar fi facut atat de multe griji. Dar daca iti doresti cu adevarat sa ai grija de profilul tau de facebook si in special de datele tale cu caracter personal ai putea sa te gandesti sa realizezi urmatoarele lucruri:

  • sa nu-ti lasi publice datele cu caracter personal;
  • ai grija la descrierile pe care le adaugi si la confidentialitatea lor;
  • selectioneaza-ti cu atentie prietenii;
  • fii atent la ceea ce distribui pe profilul tau;
  • si nu in ultimul rand nu uita sa-ti faci curatenie printre postarile mai vechi;

Iar daca crezi ca toate aceste lucruri ti se potrivesc ar fi bine sa incepi chiar cu ultimul sfat si sa incerci sa-ti faci curatenie printre postarile tale mai vechi. Si pentru a realiza acest lucru ai nevoie de o aplicatie ce merge instalata doar in Google Chrome pentru a sterge cele mai vechi postari. Iar numele acestei extensii pentru a sterge postarile mai vechi este Social Book Post Manager.

Asadar daca iti doresti sa scapi de lucrurile pe care le-ai facut publice ai putea incerca aceasta extensie, ce-i drept vei putea sa faci ordine printre postari cu foarte putin efort. Sunt sigura ca cei care nu au stiut de aceasta extensie o vor folosi pentru a putea indrepta anumite lucruri.

s-ar putea sa-ti placa