Acasa Diverse Vrei un selfie 3D? Afla care este solutia!

Vrei un selfie 3D? Afla care este solutia!

by Dragos Schiopu

Cu totii suntem atrasi de poze si in general de selfie-urile pe care le putem realiza cu ajutorul telefoanelor noastre smart, insa o buna parte dintre detinatorii iPhone X pot avea parte de selfie 3D. Chiar daca in mare parte acest lucru pare surprinzator trebuie sa spunem ca iPhone X detine o varianta beta a aplicatiei Bellus3D. Putem spune ca aceasta aplicatie detine o noua tehnologie si un nou concept de fotografiere si scanare a fetei ce poate realiza un selfie 3D.

Mai precis aceasta aplicatie Bellus3D inregistreaza fiecare punct de  pe fata si fiecare miscare a fetei, astfel incat sa poata realiza cat mai bine un model 3D al fetei exact asa cum sunt realizate fetele pentru jocurile video. Ba mai mult decat atat textura pentru piele este cat se poate de realista si adevarata. Oficialii acestei aplicatii spun ca momentan sunt suficienti senzorii si camerele folosite pentru FaceID.

Astfel spus pentru toti pasionatii de selfie-uri aceasta noua tehnologie a aplicatie Bellus3D poate fi una cat se poate de convingatoare, mai ales ca momentan cei ce detin iPhone X se pot bucura de rezultatele impecabile ale variantei beta a acestei aplicatii. Cu siguranta dupa finalizarea aplicatiei, cei de la Bellus3D vor cere un cost foarte piperat pentru aceasta, insa pana atunci va puteti bucura de varianta beta gratuita pe care o puteti gasi in iPhone X.

Cum inca nu sunt foarte multe date despre aceasta aplicatie este foarte posibil ca peste ceva timp sa putem avea si o varianta a aplicatiei pentru android, insa acest lucru este doar o presupunere din partea doritorilor si amatorilor de selfie-uri.  Prin urmare cei ce isi doresc acest tip de selfie-uri, cele 3D, s-ar putea indrepta catre achizitionarea unui iPhone X. S-ar putea ca aceasta experienta sa fie una foarte interesanta si sa va faca sa va jucati mai des cu selfie-urile, mai ales pe cei care indragesc pozele.

s-ar putea sa-ti placa