Acasa Electrocasnice Miele la IFA 2014: masina de spalat actionata de pe smartphone

Miele la IFA 2014: masina de spalat actionata de pe smartphone

by Dragos Schiopu

Conform gadgetrends.ro, Miele a prezentat la IFA 2014 cea mai performantă masina de spalat din intreaga istorie de peste 113 ani a companiei. Noul model din generatia Miele W1 este unic pe piata masinilor de spalat prin functiile oferite in exclusivitate si, pentru prima data, poate fi monitorizat si controlat de la distanta de pe dispozitive mobile, fara ca ambele dispozitive sa fie conectate la aceeasi rețea Wi-Fi.

Miele-IFA-2014

Modelul Miele W1 prezentat in cadrul IFA Berlin face parte din clasa energetica A+++ si garanteaza in premiera o reducere a consumului de energie cu 40% fata de standardul clasei in care este inclus, pentru un program de spalare de pana la 3 ore, o capacitate de incarcare a cuvei de 9 kilograme si o viteza de rotatie de 1.600 rpm.

Masina de spalat este dotata cu TwinDos, primul sistem inteligent de dozare automata a detergentilor lichizi, si ofera singurul ciclu complet de spalare cu clasa de eficienta A. In plus are un panoul de control elegant, cu ecran tactil, de mari dimensiuni si foarte intuitiv, dotat acum cu un singur buton fizic (de On/Off).

Experienta de utilizator este definita de functia inteligenta Wash Assistant. Cu ajutorul acesteia, utilizatorul poate specifica cu precizie tipul de material si culoarea hainelor de spalat, gradul de murdarie al acestora si viteza recomandata de centrifugare. Pe baza acestor indicatii, masina de spalat poate indica cel mai potrivit program de spalare.

Miele W1 si T1 sunt conectate la Miele@home, noua aplicatie pentru smartphone si tableta, prin intermediul careia electrocasnicele pot fi actionate de la distanta.

Aplicația Miele@mobile este succesorul InfoControl Plus si este deja instalata pe mii de dispozitive mobile. Cu noua aplicatie, utilizatorii pot monitoriza in timp real masina de spalat si, in functie de model, o pot chiar controla de la distanta. Aceasta functie este disponibila pentru numeroase electrocasnice Miele. Principala noutate fata de aplicatia InfoControl Plus este posibilitatea de a monitoriza si controla masina de spalat Miele indiferent de conexiunea la Internet, anterior fiind necesar ca ambele dispozitive, masina de spalat si dispozitivul mobil, sa fie conectate la aceeasi rețea Wi-Fi.

Aplicația Miele@mobile va fi disponibila gratuit in App Store si Google Play incepand cu prima jumatate a anului 2015 pentru sistemele de operare Android (incepand cu versiunea 4.1) si iOS 7.

s-ar putea sa-ti placa