Acasa Telefoane HTC Desire 820: ecran mai mult decat generos, experienta vizuala premium si HTC BoomSound

HTC Desire 820: ecran mai mult decat generos, experienta vizuala premium si HTC BoomSound

by Dragos Schiopu

Noi surprize la targul de tehnologie IFA 2014. HTC a lansat HTC Desire 820 si odata cu acesta a redefinit performanta unui ecran generos, ducand-o la nivelul urmator.

desire-820-ifa2014

Succesorul popularului model HTC Desire 816, Desire 820 este dotat cu procesor Qualcommd Snapdragond 615, cu conectivitate 4G LTE Cat 4 integrata, pe 64 de biti si CPU multi-core. Smartphone-ul ofera astfel continut mobil la viteze exceptionale si claritate impresionanta pe ecranul de inalta definitie cu diagonală de 5,5 inch. De remarcat este si experienta vizuala premium si sunetul puternic prin HTC BoomSound.

In ceea ce priveste camera foto, HTC Desire 820 are o camera principala de f/2,2 și sensor BSI de 13MP si una frontala de 8 MP, perfecta pentru fotografii selfie si nu numai. Smartphone-ul impresioneaza prin experienta foto oferita prin intermediul multiplelor functionalitati precum aplicația care permite fuzionarea trasaturilor cu cele ale unui prieten sau ale unei celebritati, functia de LiveMakeup, care permite un preview al fotografiei pentru ajustari ale texturii pielii inainte de a face propriu-zis fotografia, dar si prin Photo Booth, care permite surprinderea unei succesiuni de momente intr-o singură imagine.

Smartphone-ul dispune totodata de functia de fotografiere continua, care permite surprinderea cadru cu cadru a obiectelor in miscare si selectarea ulterioara a imaginii perfecte.

Prin procesorul Snapdragon 615, HTC Desire 820 ofera conectivitate Cat 4 4G la viteze de pana la 150mbps1 procesare pe 64 de biti, iar prin capabilitatile de procesare specifice Qualcomm Technologies, cu clustere Performance si Low Power dedicate la nivelul procesorului pentru gestionarea activitatilor intensive, dar si reduse, desfasurate pe smartphone, noul HTC Desire 820 opereaza la eficienta energetica maxima si asigura o durata de viata sporita a bateriei, baterie care are 2600 mAh.

Regasim aplicatia ZoeTM Highlights, specifica HTC, care permite crearea de clipuri si fotografii, iar sunetul se anunta unul de exceptie datorita boxelor frontale stereo si amplificatoarelor dedicate ale HTC BoomSound.

Terminalul va fi disponibil in culorile: Marble White, Tuxedo Grey, Santorini White, Milky-way Grey, Tangerine White, Saffron Grey, Flamingo Grey, Blue Mist si Monarch Orange. Inca nu este cunoscuta data de comercializare si nici pretul.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.