Acasa Portabile Microsoft Surface Pro 3 a fost lansat oficial!

Microsoft Surface Pro 3 a fost lansat oficial!

by Dragos Schiopu

Microsoft a lansat oficial Surface Pro 3, un dispoitiv ce vizeaza sa elimine conflictul pe care compania il vede intre tableta si laptop.

surface pro 3
Dispozitivul este dotat cu un ecran de 12 inch, kickstand, si un stilou. In plus, tableta vine cu suport pentru USB 3.0 si popularele Type Covers ale lui Microsoft in mai multe culori. Surface Pro 3 dispune de procesoare Intel Core i3, Core i5 si Core i7 pentru a-i mari performanta in comparatie cu tabletele Microsoft anterioare.

Microsoft isi pune sperante mari in Surface Pro 3, spunand ca este prima tableta care poate inlocui laptopul unui utiliator. Compania sustine ca tabletele si laptopurile se excludeau reciproc pana acum, dar noua lor tableta poate forma o punte intre cele doua.

Pentru a atinge acest scop, Microsoft spune ca tableta are o grosime de 9.1 mm, in comparatie cu grosimea de 10.6 mm a lui Surface Pro 2. Ecranul de 12 inch al dispozitivului, fata de cel de 10.6 al lui Surface Pro 2, incearca sa faca tableta sa concureze cu laptopurile. Display-ul are de asemenea o rezolutie de 2,160 x 1,440.

Microsoft s-a grabit sa spuna ca Surface Pro 3 vine cu o greutate de 800g. Compania a facut referire la Apple in timpul prezentarii tabletei, punand-o pe aceasta pe un cantar impotriva lui MacBook Air pentru a demonstra ca este mai usoara decat laptopul Apple.
Puterea a fost o preocupare principala pentru ca Microsoft sa demonstreze ca Surface Pro 3 poate fi folosit drept laptop. Dispozitivul a fost plasat intr-o statie de andocare pentru a arata ca tableta poate avea infatisarea unui laptop, si cateva aplicatii bine-cotate au fost scoase in evidenta, inclusiv o aplicatie de redare 3D si Photoshop-ul lui Adobe, care a fost optimiat pentru Surface Pro 3 si functioneaza si cu degetele, si cu stiloul.

Surface Pro 3 va fi disponibil pentru vanzate Miercuri, incepand de la 799 de dolari. Exista trei versiuni – un Intel Core i3, Intel Core i5 si Intel Core i7. Primul prey este pentru Intel Core i3. Clientii ce vor un Intel Core i5 vor plati intre 999 de dolari si 1,299 de dolari, depinand de memorie si RAM. Intel Core i7 ajunge la 1,949 de dolari pentru 512GB de memorie si 8GB de RAM.

s-ar putea sa-ti placa