Acasa Computere Microsoft pregateste laptopuri de 150 de dolari

Microsoft pregateste laptopuri de 150 de dolari

by Dragos Schiopu

Chiar daca suntem intr-o perioada in care tehnologia este peste tot, exista inca o multime de persoane care nu isi permit sa-si cumpere un telefon inteligent sau chiar un calculator. Asta deoarece preturile acestora sunt inca destul de mari astfel incat pur si simplu nu au banii necesari achizitionarii unui calculator. In acest sens se pare ca cei de la Microsoft vor sa lanseze niste laptopuri pe care toata lumea sa si le permita si a caror preturi vor fi de aproximativ 150 de dolari, adica putin peste 600 de lei in banii nostri.

Acestea sunt privite ca pe niste alternative a chromebook-urilor de 150 de dolari insa platforma cu care vor veni este Intel Bay Trail. De asemenea trebuie sa mai spun si faptul ca laptopurile vor fi dedicate atat mediului educational dar si utilizatorilor obisnuiti care nu si-au permis pana acum sa-si cumpere un calculator. Modelul pentru mediul educational va fi mai scump cu 30 de dolari, avand astfel un pret de aproximativ 180 de dolari, si va fi produs de catre Elitegroup Computer Systems iar modelul pentru utilizatorii obisnuiti va putea fi achizitionat doar pentru 150 de dolari, acesta fiind produs de catre 3 Nod.

Legat de specificatii nu se stie decat faptul ca vor veni cu Windows 10 preinstalat astfel incat cred ca vor fi lansate la scurt timp dupa lansarea oficiala a noului sistem de operare.

microsoft-logo

 

s-ar putea sa-ti placa