Acasa Telefoane Galaxy S6 Edge va fi rezistent la apa

Galaxy S6 Edge va fi rezistent la apa

by Dragos Schiopu

Se pare ca cei de la Samsung au pregatit foarte multe surprize pentru iubitorii de telefoane din brandul Galaxy. Astfel aflam acum ca modelul S6 Edge va fi rezistent la apa chiar daca dezvoltatorii sai nu au dezvaluit acest lucru. Si-ar fi dorit oare ca acest lucru sa fie o surpriza? Eu unul ma cam indoiesc ca un utilizator ar fi riscat sa isi arunce telefonul in apa doar pentru a afla daca telefonul sau este sau nu rezistent la apa.

O prima surpriza a fost lipsa slotului pentru carduri microSD iar acum aflam ca a disparut si certificarea IP67 pe care Galaxy S5 o detinea astfel incat inseamna ca telefonul este rezistent la apa la o adancime de 1 metru pentru o durata de 30 de minute.

Galaxy S6 Edge a ajuns in testele celor de la TechSmartt care au avut o surpriza placuta atunci cand au introdus telefonul in apa si au vazut ca telefonul nu pateste nimic chiar daca a fost tinut acolo timp de 20 de minute.

Mai jos aveti si videoclipul cu testul facut astfel incat sa ma puteti crede pe cuvant. Vazand acestea, ma intreb acum daca vor mai aparea noi surprize in legatura cu noul telefon al celor de la Samsung insa ramane de vazut daca Samsung vor face declaratii sau vor fi descoperite tot in timpul testelor.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

alexandru 26-06-2015 - 16:42

Mi se pare super tare telefonul, am si vazut niste crush teste in paralel cu iphone6 si S6 este mult mai rezistent.

Comentariile sunt inchise.