Acasa Computere Microsoft incheie suportul pentru Windows 7

Microsoft incheie suportul pentru Windows 7

by Dragos Schiopu

Windows_7_for_XP_SP3_by_Vher528Acum ceva timp eram uimiti de faptul ca Microsoft renunta la suportul pentru sistemul de operare Windows XP astfel incat o multime de utilizatori se vedeau nevoiti sa renunte la iubitul sistem de operare pe care cred ca fiecare dintre noi l-a avut instalat pe calculator cel putin o data.

Istoria insa se pare ca se va repeta deoarece Microsoft doresc sa faca acelasi lucru si cu Windows 7, sistem de operare care momentan se afla instalat pe o mare parte din calculatoarele utilizatorilor.

Totusi acest lucru nu inseamna faptul ca nu vom mai putea folosi Windows 7 insa trebuie sa stim ca din acest moment acest sistem de operare nu va mai primi noi update-uri indiferent ca este vorba de functii noi sau de noi functii. Singurele update-uri pe care le va mai primi vor fi doar cele de securitate care vor fi oferite doar pana in anul 2020.

Utilizatorii vor mai putea primi suport pentru Windows 7 insa doar contra cost, ceea ce nu cred ca le va fi prea mult pe plac.

Tin sa cred faptul ca cei de la Microsoft au luat aceasta decizie doar pentru a indemna utilizatorii de Windows 7 sa treaca la Windows 10 atunci cand acesta va fi lansat astfel incat noul sistem de operare Microsoft sa se bucure de acelasi succes de care s-a bucurat si Windows 7.

 

 

s-ar putea sa-ti placa