Acasa Tehnologie Phantom, gadgetul care revolutioneaza calitatea sunetului

Phantom, gadgetul care revolutioneaza calitatea sunetului

by Dragos Schiopu

Cu totii stim ca muzica este esentiala la o petrecere: daca muzica este buna, atunci atmosfera va fi una antrenanta, iar toata lumea se va simti bine si nici nu va realiza cum trece timpul; daca muzica nu este pe placul invitatiilor, atunci exista o mare probabilitate ca petrecerea sa se incheie mai repede si oamenii sa ramana cu un gust amar. In plus, un sistem audio cat mai puternic este necesar pentru o noapte de neuitat cu prietenii. Pana acum, calitatea sunetului era definita de marimea subwooferului: cu cat este mai mare, cu atat este mai puternic. Ei bine, lucrurile s-au schimbat in 2015.
PH4
O companie numita Devialet a lansat un nou gadget audio care promite sa surclaseze oricare subwoofer precedent. Phantom este un amplificator performant care are ca scop perfectionarea calitatii sunetului si redarea cat mai puternica a muzicii. Caracteristica de baza a acestui gadget este dimensiunea, el fiind compact si foarte mic in raport cu subwooferere clasice.
Devialet-Phantom-Prix
Totusi, nu este o alternativa ieftina, pretul unui Phantom ridicandu-se pana la peste 6000 RON. Devialet, compania din spatele acestui inovativ amplificator, detine 77 de brevete si 37 de premii la diferite concursuri de specialitate din domeniul audio. Unul dintre secretele calitatii sunetului redat de Phantom este tehnologia ADH, care combina sunetul provenit de la sisteme analoage cu dimensiunea compacta a hardware-ului. Dispozitivul este disponibil in doua variante: cea clasica de 750W si cea Silver, de 3000W, aceasta de pe urma costand in jur de 7000 RON.
devialet-phantom-prices1
Bassul este mult superior sistemelor audio traditionale, Phantom folosindu-se de o tehnologie speciala, numita de cei de la Devialet Heart Bass Implosion(calitatea bassului poate fi asemanata cu cea oferita de sistemele audio profesionale folosite pentru marile concerte internationale). Dupa ce a trecut in revista capacitatile lui Phantom, Sting, solistul trupei The Police, a declarat ca si-ar dori ca toti fanii sai sa ii asculte muzica de la un astfel de difuzor.

Mai jos puteti viziona un mic videoclip despre performantele lui Phantom. Noul gadget va fi disponibil incepand cu sfarsitul acestei luni.

s-ar putea sa-ti placa