Acasa Computere Microsoft elimina limita de 2 Gb pentru OneDrive

Microsoft elimina limita de 2 Gb pentru OneDrive

by Dragos Schiopu

Compania Microsoft sa pregateste sa elimite limita de 2 GB la care se putea uploada pe OneDrive. In momentul de fata sunt putini utilizatori care pot urca pe OneDrive fisiere mai mari decat 2 GB. Utilizatorii de pe Reddit au fost primii care au sesizat o schimbare in legatura cu declaratia facuta de Microsoft catre The Next Web pentru a confirma schimbarile facute la limita pusa pe OneDrive.
????????????????????????????????????

Avem o declaratie de la Microsoft cu privire la limita capacitatii de stocare inpusa in OneDrive:
„Asa cum am mentionat in serviciul nostru UserVoice, am inceput sa lucram la cresterea limitei pe fisier pentru toate conturile de la OneDrive. Am inceput procesul de crestere a limitei impuse cu un numar mic de clienti si vom continua cu clientii nostri de baza. Vom avea mai multe de impartit despre acest proces in viitorul apropiat, ramaneti conectati cu blogul OneDrive.”

Thread-ul deschis prin serviciul UserVoice, are 280 de voturi si contine o explicatie de la Microsoft Group Program Manager Omar Shahine: „Nu este intamplator, este doar o limita veche la care lucram de mai mult timp pentru a o ridica. Vestea buna este ca in momentul de fata lucram la aceasta”.

In aprilie 2012 Microsoft si-a actualizat aplicatia desktop pentru OneDrive numita SkyDrive. Actualizarea a introdus o serie noua de caracteristici, una dintre ele fiind aceasta limita maxima de 2 GB pe fiecare fisier care se putea pune pe serviciu de cloud OneDrive.

Microsoft nu a facut public care este noua limita a fisierelor urcate pe OneDrive, dar mai mult ca sigur va fi anuntata in viitorul apropiat pe blogul OneDrive.

Sincer este timpul ca gigantul Microsoft sa elimine aceasta limita de 2 GB pe fisier. Dropbox are limita de upload de 10 GB in timp ce Google are de 5 TB.

Indiferent daca va fi sau nu o noua limita nu este prea importanta atata timp cat Microsoft nu o va limita la terabiti cum a procedat Google cu al sau Google Drive. Cu siguranta imbunatatirea va multumii pe toata lumea.

s-ar putea sa-ti placa