Acasa Jocuri GTA IV iCEnhancer 3.0

GTA IV iCEnhancer 3.0

by Dragos Schiopu

GTA IV iCEnhancer 3.0 este un mod pentru Grand Theft Auto IV care are ca scop imbunatatirea experientei vizuale a jocului. Ajuns la versiunea 3.0, acest mod ofera detalii mult mai bune pentru GTA IV. Masinile in general se vor vedea mult mai bine, fiind mult mai realist realizate.

GTA IV IceNhancer

GTA IV este un joc care s-a bucurat de un succes mare si s-a vandut foarte bine. Grafica este foarte buna, dar mereu este loc de mai bine. Pentru a imbunatatii jocul putem sa folosim ICE 3.0 (ultima versiune) sau versiuni mai vechi. ICE 3.0 este un mod care adauga sau modifica anumite texturi din joc si astfel GTA IV devine mai realist. Masinile sau cladirile arata mult mai bine, efecteve vizuale fiind mult mai bune. Insa exista si o mica problema cu acest mod, placa video. Fiind mai multe texturi de incarcat, placa video va fi solicitata mai mult. Au fost cazuri in care placa video s-a supraincalzit, deci voi alegeti daca vreti sau nu sa rulati acest mod. Nici dezvoltatorul lui nu isi asuma riscul pentru alte defectiuni. Se recomanda folosirea versiunii 1.0.4.0 a jocului.

Descarcati iCEnhancer (ultima versiune): ICEnhancer 3.0 Puteti sa descarcati si alte versiuni de la acest link. Site-ul oficial este acesta.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=SQQErh_X4Fc#t=98]

s-ar putea sa-ti placa