Acasa Portabile Maguay este reprezentantul producatorilor romani in cadrul evenimentului de lansare a celei de-a treia generatie de procesoare Intel® Core™

Maguay este reprezentantul producatorilor romani in cadrul evenimentului de lansare a celei de-a treia generatie de procesoare Intel® Core™

by Dragos Schiopu

Intel Romania a prezentat in data de 5 iunie 2012 a treia generatie de Procesoare Intel Core, evenimentul a avut loc in Bucuresti iar Maguay au fost drept reprezentanti ai producatorilor romani.

In cadrul acestei conferinte, Maguay a prezentat noua generatie de sisteme portabile, serie numita MyWay Ultrabook™. Mereu fruntasi, Maguay vin in intampinarea clientilor cu solutii ce integreaza cele mai noi tehnologii de pe piata. Acestia detin singurele Ultrabook-uri produse in Romania cat si sisteme de calcul de tip desktop construite pe platforma Ivy Bridge, tehnologie ce foloseste tranzistori tri-gate de 2 nm. Seriile desktop cu aceasta tehnologie sunt Maguay OfficePower AiO si GamePower, ambele putand fi personalizate in functie de preferintele utilizatorilor.

Maguay a dezvoltat doua solutii portabile (ultrabook-uri) ce se bucura de un design special, ambele fac parte din seria MyWay si poarta numele U1401i si U1402i. Ca si desktop-urile, configuratiile acestor doua modele pot fi personalizate in functie de preferintele si necesitatile utilizatorilor. Aceste doua modele sunt disponibile deja pe piata (U1402i doar la precomanda), sunt foarte rapide si pot dezvolta o autonomie de pana la 7 ore.

Utilizatorii pot alege unul dintre procesoarele Intel Core i3 si i5 cat si instalarea simultana a doua HDD-uri, atat clasic, de mare capacitate cat si SSD. Sistemele permit instalarea de pana la 8GB RAM si au un display de 14”.

Maguay a anuntat si chiar expus noua sa gama de solutii hardware inca din cadrul evenimentului propriu din 23 mai, numit „F5-It’s time to refresh”. Amintim astfel sistemele de calcul desktop si mobile destinate „gaming-ului” de performanta MyWay P1502m, P1702m, H1101x si suita de sisteme GamePower, ce integreaza noile procesoarele Ivy Bridge Quad-Core.

Informatii complete despre gama de produse ofertata: www.maguay.ro.

s-ar putea sa-ti placa