Acasa Diverse Ceasul Tissot PR50

Ceasul Tissot PR50

by Dragos Schiopu

Inca din vremuri indelungate, cand navigatorii foloseau fazele lunii pentru a calatorii in conditii de siguranta pe mare, metoda insasi de a citi fazele lunii era foarte cunoscuta dar si singura modalitate de a sti exact cand au loc mareele.
Tot in acest cadru multi vanatori foloseau fazele lunii pentru ca au vazut o relatie intre aceasta si animale, care sunt influnetate in mod ciudat intr-o anumita perioada a anului.

Pentru aceasta dar si pentru indragostitii care au o legatura aparte cu luna, designerii de la Tissot au lansat modelul PR50. Iara cel mai bun loc pentru a lansa un ceas cu o asemenea importanta se putea face doar in cadrul festivalului de toamna din China care reprezinta harmonie si fericire pentru toti indragostitii, conform traditiilor acestei tari. Tissot PR50 vrea sa atraga o atentie speciala datorita sistemului de “moon phase” care va ajuta sa fiti informati asupra starii lunii cu ajutorul cadranului principal, pentru ca acesta are culori diferite in fazele lunii dar si datorita categoriei de ceasuri ieftine din care acesta face parte.

Ceea ce o sa va uimeasca la Tissot PR50 este faptul ca o data ce l-ati setat exact pe faza lunii acesta o sa afiseze mereu cum va fi in urmatoarea noapte lumea dar cu ajutorul cifrelor si anume in proportii. Acest model are o carcasa din otel inoxidabil si o curea confectionata din otel inoxidabil care este foarte usor de reglat. Cadranul ceasului este unul din cristal rezistent la zgarieturi si socuri si este si antireflexie datorita insertie de diferite metale dar in cantitate mica pentru a nu inflenta vizibilitatea.

Ceasul Tissot PR50 este rezistent la apa pana la o adancime de 50 de metri sau echivalentul acesteia pana la 5 atmosfere. Acesta are un pret mic incadrandu-se perfect in sectiunea de ceasuri ieftine dar bune de pe piata pentru ca pretul sau este de circa 80 de dolari variind putin in Europa sau in Asia.

Pentru o mai buna vizualizare a datei inginerii de la Tissot au optat pentru modelul PR50 pentru o pozitionare in dreptul orei trei, de astfel o asezare clasica regasim si incadrul cifrelor arabe care ne indica ora. Indicatorii de secunde, minute si ore sunt realizati din titan si sunt unii dintre cei mai usori din acest segment.

s-ar putea sa-ti placa