Acasa Electrocasnice Logitech 5.1 Z-5500

Logitech 5.1 Z-5500

by Dragos Schiopu

Cu sitemul Dolby Digital si cei 505W RMS al Logitech 5.1 Z-5500 transforma orice camera obisnuita intr-o sala de cinema cu sunet perfect.

Acest sistem este unul dintre cele mai bune pe piata sitemelor audio 5.1 . Reda sunetul cu o fidelitate foarte buna si sitemul Dolby Digital face ca fiecare sunet sa apara si sa se auda exact cum trebuie, cum a fost planificat la inregistrari.

Centrul de control al sitemului audio numit si  Digital Touch Control Center reda tot ce este de modificat si plus ca in spatele acestuia regasim cele 3 jackuri de 3.5mm, conectarea coaxiala si cea optica. Lateralele includ conectori pentru casti si microfon. Prin acest centru putem controla volumul pe fiecare canal si volumul per ansamblu prin rotita digitala.Telecomanda are aceleasi butoane ca si centrul de control precum si un buton de test care porneste un test audio care permite pozitionarea corecta a fiecarei boxe si arata conectarea corecta a cablurilor.

Subwofferul are o putere de 188 W care este mult peste nevoile unei camere obisnuite. Boxa centrala are o putere de 69 W si cei 4 sateliti au o putere de 62W .

Logitech 5.1 Z-5500 ofera o calitate specifica Logitech care satisface si cel mai impatimit gamer, audiofil sau cinefil. Prin acest sitem audio Logitech seteaza un nou record in ceea ce priveste sitemele audio pentru MAC sau PC.

Pretul acestui produs la evoMAG este de 1.300 lei .

s-ar putea sa-ti placa

3 comentarii

Petre Danutz 09-04-2011 - 18:33

pai in primul rand e Logitech deci e bun…… am folosit multe de la Logitech si nu m-au dezamagit deci am incredere in firma asta.

Alex 18-04-2011 - 13:18

Un singur adjectiv descrie sistemul asta :”NESIMTIT”. O fi costand el 1300 RON, dar isi merita fiecare banut. Acum 3 saptamani am primit cadou un monstru de asta si tot ce pot spune e ca e genial 🙂

Comentariile sunt inchise.