Acasa Electrocasnice Internetul este acum disponibil pe toate elctrocasnicele

Internetul este acum disponibil pe toate elctrocasnicele

by Dragos Schiopu

ARM afirma ca a reusit sa realizeze un design pentru microprocesoare ce asigura un comsun de electricitate foarte efficient. Pentru un pret destul de redus, prin implementarea noii tehnologii  va avea posibilitatea de a conecta tot mai multe electrocasnice la internet.

Potrivit BBC, aceste noi microprocesoare ARM 32-bit au la baza arhitectura Flycatcher si se presupune a micsora consumul de electricitate cu pana la 33%, fata de generatiile anterioare de 8-bit si 16-bit.

Microprocesoarele ARM, avand o dimensiune de doar 1×1 mm, reduc semnificativ pierderile de energie, consumul fiind aeliminat complet atunci cand aparatele nu sunt folosite.

Pretul redus si consumul mic de energe electrica sunt doua dintre atuu-rile noilor microprocesoare care favorizeaza conectarea eletrocasnicelor la internet, pentru a oferi utilizatorului optiunea de a le controla de la distanta.

Potrivit unor studii recente, intre 10 si 15 miliarde de device-uri se conecteaza la internet cu ajutorul microcipurilor, numarul acestora putand ajunge undeva in jurul valorii de 50 de miliarde in anul 2020.

s-ar putea sa-ti placa