Acasa Tehnologie Inelele inteligente cat de importante sunt

Inelele inteligente cat de importante sunt

by Dragos Schiopu

Nu stiu ce parere aveti voi despre inelele inteligente, dar eu cred ca in afara de aspectul placut pe care il au si le poti folosi pe post de simpla bijuterie, ci mai mult decat atat sunt si foarte utile. Astfel de inele inteligente pot fi utilizate pentru blocarea sau deblocarea smartphon-uri, transfer de date si multe alte lucruri ce au legatura cu telefoanele mobile.

Bineinteles ca sunt inele ce iti pot accesa adresa de e-mail, iti pot bloca o anumita plata, daca nu sunt confirmate de catre utilizator. Ceea ce este cu adevarat interesant la aceste inele este faptul ca unele pot fi resistente la apa. Adica acestea  pot rezista pana la o adancime de circa 50 de metri. In plus inelele sunt realizate dintr-un material ceramic, care la suprafata sunt acoperite cu un negru lucios.

Aceste mici detalii fac de asemenea ca aceste inele sa se potriveasca atat pentru femei, cat si pentru barbati. O alta caracteristica importanta ar fi aceea ce bateria unui astfel de inel inteligent nu este nevoie sa o incarci. Fiecare inel are in parte un design diferit si propriile sale caracteristici, de aceea este foarte important atunci cand iti alegi un astfel de inel sa stii ce vrei de fapt sa faci cu el, mai ales ce iti doresti de la un astfel de inel.

Si asa cum am spus si la inceputul articolului, pe langa faptul ca il poti utiliza in cat mai multe activitati pe care le intreprinzi, poate fi si un accesoriu bine definit in tinuta ta. Cred ca pe acest mic detaliu s-au bazat si majoritatea celor care au realizat astfel de inele inteligente.

Cum poti sa atragi pe cineva sa-ti achizitioneze tehnologia, daca nu prin a-l face sa se indragosteasca de ea. Iar pentru producatori acest lucru pare a fi unu simplu, dar in acelasi timp foarte sofisticat. Cat despre aceste inele inteligente as fi foarte curioasa sa vad cand poate un astfel de inel sa imi poata securiza secretele din viata mea.

https://www.youtube.com/watch?v=1KO1TPUxV94

s-ar putea sa-ti placa