Acasa Tehnologie Sticker-ul care face minuni printre lucrurile tale

Sticker-ul care face minuni printre lucrurile tale

by Dragos Schiopu

De obicei recunosc sunt o fire organizata, careia ii place ca tot ce o inconjoara sa fie perfect sau daca nu aproape perfect. Cateodata imi ies aceste lucruri alteori in schimb ma simt de parca totul in jurul meu se sfarama si lucrurile importante le cam pierd din raza mea de activitate.

Sunt zile cand desi stiu ca nu imi pot controla instinctele de a pierde lucruri, inca ma gandesc ca am nevoie de acel ceva care sa ma anunte cand am pierdut anumite obiecte de care am nevoie. Pentru multi dintre noi alerta telefonului nu prea functioneaza pentru fiecare chestie pe care noi ne-o setam.

Cel putin la mine asta cu alerta telefonului nu prea functioneaza. Si da, am nevoie de ceva mult mai bine definit pentru a-mi gasi lucrurile oarecum pierdute.

Cum as putea sa-mi gasesc lucrurile pierdute?

De curand, mai exact de dimineata am vazut pe internet metoda perfecta prin care as putea sa tin o evidenta a lucrurilor mele. Desi nu sunt obisnuita sa fac o asemenea schimbare in ceea ce priveste activitatea mea se pare ca aceasta va da roade foarte curand.

Si asta se va intampla in acel moment cand imi voi achizitiona sticker-ul care sa ma anunte ca am pierdut obiectele. Poate ca ar fi trebuit sa va spun de la inceputul articolului ca este vorba despre un sticker ceva mai special fata de cele cu care ne-am obisnuit deja.

Mi-am propus sa gasesc ace sticker si sa-l folosesc. Cel putin voi fi convins ca in felul acesta nu voi mai pierde nimic si nici nu voi mai sta cu grija pentru obiectele mele.

Ce are special sticker-ul prezentat?

Ei bine fata de sticker-ele obisnuite pe care doare le lipesti pe perete sau cine mai stie pe unde, doar pentru a-l admira, acest sticker „Geareye” iti poate urmari si organiza lucrurile. Cum poate face acest lucru? Foarte simplu, tu doar trebuie sa folosesti stickeri minusculi RFID pe care sa-i conectezi printr-o aplicatie la telefonul tau mobil si pe care sa-i lipesti de obiectele tale.

Astfel prin aplicatia dedicata acestor stickere poti stii in timp real unde sunt lucrurile tale si le poti organiza mult mai usor decat bajbaind in cautarea lor. Cu ajutorul acestui sticker vei sti exact locul in care ai pierdut ceva sau l-ai lasat.

Cred ca o asemenea metoda ar fi in folosul tuturor, chiar daca suntem firi mai imprastiate sau nu. Voi ce parere aveti despre acest sticker minune l-ati utiliza sau nu?

https://www.youtube.com/watch?v=uLUvUjq5OgQ

s-ar putea sa-ti placa