Acasa Promotii Ia-ti tableta cu Windows + un joc gratuit

Ia-ti tableta cu Windows + un joc gratuit

by Dragos Schiopu

O tableta cu Windows este alegerea potrivita daca ne dorim un gadget pe care il putem lua cu noi oriunde si un gadget pe care sa ne putem juca in timpul liber. Pentru pasionatii de jocuri recomandam un sistem ultra-portabil care combina functia unui laptop cu portabilitatea unei tablete astfel va puteti bucura de 2 functii odata.

Daca va veti achizitiona un gadget recomandat de mai jos, o sa primiti jocul Halo Spartan Assault gratuit din Windows Store.

Tableta Asus Transformer T100TAM

asus transformer T100Tableta Asus T100 este o tableta foarte usoara, portabila si o puteti transforma intr-un laptop cu ajutorul unui suport de docare cu tastatura. Aceasta tableta dispune de un procesor Intel Atom Z3775 quad-core care ofera un echilibru perfect intre consumul de energie si performanta. Oferind un echilibru perfect intre consum si performanta aceasta tableta promite pana la 11 ore de lucru. Dezvoltata de catre cei de la Asus, tehnologia SonicMaster ofera o calitate excelenta a sunetului si un bass mai profund. Tableta dispune de un display de 10.1 inch IPS HD cu o rezolutie de 1336 x 768 pixeli. Display-ul ofera o calitate excelenta a imaginii cu un nivel superior de realism in orice aplicatie rulata. Tableta dispune de o memorie ram de 2 GB si o memorie interna de 64 GB + 500 GB HDD.

Tableta vine preinstalata cu pachetul Microsoft Office365 Personal in mod gratuit, se poate comanda de aici la pretul de 1.999,99 lei.

Daca ne dorim o tableta mai puternica mai trebuie sa mai punem un ban in plus. Noi va recomandam o alta versiune a tabletei Asus Transformer T100TAM care dispune de o memorie ram de 4 GB si restul specificatiilor sunt aceleasi. Versiunea cu 4 GB a memoriei ram se poate comanda de aici la pretul de 2.149,99 lei. Dar daca credeti ca o memorie ram de 4 GB nu este de ajuns, va recomandam tableta Asus Transformer T300CHI care dispune de un ecran de 12.5 inch si o memorie ram de 8 GB, restul specificatiilor fiind la fel. Aceasta tableta se poate comanda de aici la pretul de 4.299,99 lei.

s-ar putea sa-ti placa