Acasa Diverse Samsung a oprit update-urile de la Microsoft

Samsung a oprit update-urile de la Microsoft

by Dragos Schiopu

De cateva zile, compania Samsung a oprit programul Windows Update de pe dispozitivele sale folosind software-ul propriu SW Update. Chiar daca aveti bifat sa se faca update-urile in mod automat, aceste nu se descarca si nu pot fi instalate.

ARCHIV: Das Logo des Elektronikkonzerns Samsung in Seoul (Suedkorea) am Eingang des Ausstellungsraums der Samsung Elctronics Co. auf einer Glasscheibe (Foto vom 26.10.12). Am Freitag (25.01.13) veroeffentlicht der Elektronikkonzern das Ergebnis fuer das vierte Quartal 2012. (zu dapd-Text) Foto: Lee Jin-man/AP/dapd

Aceasta informatie a aparut de la debugger-ul Patrick Barker care a observat ca dispozitivul sau nu mai primeste update-uri de la Microsoft, avand bifata optiunea de a-si face update-urile automat. Patrick Barker a investigat aceasta problema si a descoperit un program care bloca descarcarea si instalarea update-urilor venite de la Microsoft. Patrick Barker a descoperit ca programul companiei Samsung, SW Update a introdus un program numit Disable_Windowsupdate.exe care blocheaza descarcarea si instalarea update-urilor odata ce dispozitivul era pornit.

Instiintata cu privire la aceasta problema, compania Samsung a declarat ca va porni din nou update-urile de la Microsoft pentru ca pretuieste parteneriatul pe care il are cu Microsoft. Samsung va lansa un nou patch pentru programul SW Update pentru a reveni la setarile automate de update, astfel veti primi din nou update-urile de la Microsoft. Samsung isi mentine anganjamentul de a furniza o experienta de incredere pentru utilizatorii sai si este asteptata ca sa remedieze aceasta problema in urmatoarele zile.

Microsoft utilizeaza programul Windows Update pentru a oferi utilizatorului versiuni imbunatatite ale sistemului sau de operare. Samsung a precizat ca update-urile de la Microsoft au fost oprite pentru a acorda prioritate update-urile proprii pentru drivere. Samsung a mai precizat ca update-urile primite de la Microsoft nu pot lucra corect cu hardware-ul Samsung.

s-ar putea sa-ti placa