Acasa Portabile HTC ar putea lansa primul lor smartwatch

HTC ar putea lansa primul lor smartwatch

by Dragos Schiopu

Citeati pe Digipedia acum ceva timp un articol in care vorbeam despre data de lansare a smartphone-ului HTC Hima M9, telefon cu care cei de la HTC spera sa se impuna pe piata telefoanelor inteligente in acest an. Totusi acestia au si motiv sa spere ca noul telefon va avea succes dupa ce modelul anterior, HTC One M8 este considerat unul dintre cele mai bune telefoane ale anului 2014.

Se pare insa ca HTC mai pregateste o surpriza pentru anul 2015 deoarece apar tot mai multe zvonuri care spun ca in acest an acestia vor lansa primul lor smartwatch. Conform zvonurilor, lansarea ar trebui sa fie facuta chiar in cadrul evenimentul lansarii lui HTC Hima M9.

Tot zvonurile spun ca smartwatch-ul celor de la HTC a fost gandit in special pentru persoanele care au o viata activa, fiind astfel un dispozitiv numai bun pentru fitness. De asemenea realizarea acestui gadget a fost posibila cu ajutorul unui parteneriat cu cei de la Under Armour, o companie care produce produse asemanatoare.

Suntem insa curiosi daca zvonurile sunt reale insa pana pe 1 martie, data in care ar trebui sa fie lansat smartwatch-ul HTC, nu putem crede decat faptul ca cei de la HTC vor sa atace pe cat mai multe flancuri piata produselor inteligente.

HTCSmartwatch-582_size_blog_post

s-ar putea sa-ti placa