Acasa Tehnologie S-a stabilit data lansarii smartphone-ului HTC Hima / M9

S-a stabilit data lansarii smartphone-ului HTC Hima / M9

by Dragos Schiopu

Anul 2015 promite lansarea unor smartphone-uri de exceptie, de la noul iPhone, pana la LG G4 sau pana la cel mai asteptat gadget al anului, Project Ara. Asadar, si HTC urmeaza sa aduca pe piata noul sau smartphone, HTC Hima(M9), in data de 1 martie, fix cu o zi inaintea inceperii evenimentului Mobile World Congress 2015 de la Barcelona.
HTC-Hima-Ace-Plus-Specs-5-5-Inch-QHD-Display-Snapdragon-810-Fingerprint-Scanner-469923-3
Compania a lansat invitatia mai multor trusturi de presa si personalitati din domeniul tehnologiei, nementionand absolut nimic despre noul smartphone, care, conform zvonurilor, va candida pentru titlul de cel mai bun telefon al anului 2015. Totusi, HTC descrie succint smartphone-ul HTC Hima, printr-o sintagma plina de mister ,, utopia in progress”(n.n utopie in desfasurare).

Evenimentul de lansare din Spania va fi unul de mare amploare, dat fiind faptul ca in ultimul timp HTC a inregistrat vanzari slabe, scazand, astfel, profitul. Nici la CES 2015 compania nu s-a prezentat prea bine, primind un feedback mai degraba negativ de la participanti.

La inceputul acestui an, HTC a promis ca va lansa ,,cel mai bun smartphone realizat vreodata”. Promisiunile sunt mari, asteptarile si mai mari, iar zvonurile nu inceteaza sa apara. In cadrul evenimentului desfasurat cu cateva zile in urma la Las Vegas, HTC a declarat ca, in plus de smartphone-uri, compania lucreaza la dezvoltarea unor noi platforme care se asteapta sa fie lansate in a doua jumatate a anului. Acestea includ domenii precum divertisment, viata de zi cu zi etc.
HTC-Hima-1
Ca o descriere minimalista a telefonului, bazata pe speculatii, putem afirma ca HTC Hima va avea un ecran de 5 inch si 3GB de RAM, precum si cu o carcasa metalica, asemanatoare celei de care dispune M8. Poti afla mai multe detalii cu privire la viitoarele specificatii ale HTC Hima, citind un articol postat anterior. Tot un zvon este si numele de Hima, deoarece compania nu a facut nicio precizare legata de viitoare denumire a gadgetului, cel putin pana in acest moment. Telefonul s-ar putea numi foarte bine si HTC M9.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.