Acasa Portabile Samsung va lansa smartwatch-ul Orbis

Samsung va lansa smartwatch-ul Orbis

by Dragos Schiopu

Atunci cand esti intr-o permanenta competitie, este foarte greu sa tii pasul cu adversarii tai. Astfel se pare ca si cei de la Samsung mai raman uneori putin in urma in ceea ce priveste gadgeturile pe care le lanseaza. Mai exact este vorba despre smartwatch-ul Orbis care este primul ceas inteligent rotund pe care compania coreeana il lanseaza. Totusi cei de la LG si de la Motorola au deja ceasuri inteligente rotunde lansate si de aceea am spus mai sus faptul ca Samsung a ramas putin in urma.

Totusi cei din urma pot fi si cei dintai asa ca sa lasam competitia la o parte si sa vorbim despre Orbis, primul smartwatch rotund marca Samsung. Unul dintre primele aspecte interesante ale ceasului Orbis este acela ca va fi capabil sa se incarce prin intermediul tehnologiei Wireless, aspect care cred eu ca va prinde foarte bine la utilizatori.

De asemenea spre deosebire de alte ceasuri smart, Orbis va fi diferit prin faptul ca marginea din jurul ecranului va fi mobila astfel incat sa poata ajuta utilizatorul sa activeze diferite functii. Interesant este si faptul ca butonul Power este unul asemanator cu cel al Apple Watch.

Ceasul urmeaza sa fie prezentat mai in detaliu la MWC (Mobile World Congress) eveniment in cadrul caruia este posibil sa fie prezentat si un ceas inteligent marca Apple.

17176-d94ae27a_680_400

 

s-ar putea sa-ti placa