Acasa Portabile Keys-To-Go, tastatura Bluetooth care rezista la apa

Keys-To-Go, tastatura Bluetooth care rezista la apa

by Dragos Schiopu

Keys-To-Go este o tastatura subtire si usoara, fiind conceputa dintr-un material textil, acest aspect conferindu-i rezistenta la apa si la praf. Proiectata initial pentru iPad, aceasta tastatura poate sa functioneze si in tandem cu iPhone-urile, in special cu noile modele.
logitech-keys-to-go-ipad-100538277-large
Modalitatea in care a fost construita tastatura Keys-to-Go iti permite sa o impachetezi pur si simplu si sa o iei cu tine, chiar si in buzunar, peste tot. Mai jos poti citi o serie de caracteristici de baza ale acestei tastaturi, lansate de compania Logitech.

Dimensiuni: 242 x 137 x 6 mm

Greutate: 180g

Principalele caracteristici
ale Keys-To-Go:

     – subtire (6.1mm) si usoara (180 de grame);
     – rezistenta la apa si la praf;
     – se conecteaza prin Bluetooth cu dispozitivele care au ca sistem de operare iOS;
     -baterie reincarcabila, care poate dura pana la trei luni;
     -disponibila in trei culori – rosu, negru si albastru;
-usor de transportat si foarte practica;
-nu se uzeaza, nu se sparge si nici nu se rupe.
logitech-keys-to-go_coffee-spill_red
Chiar daca a fost creata pentru gadgeturile de la Apple, mai multe companii au imprumutat conceptul, existand, astfel, pe piata, si tastaturi similare care functioneaza cu sistemul Android. Pretul unei tastaturi Logitech Keys-To-Go se ridica pana la 69.99 dolari(aproximativ 250 RON) si poate fi cumparata de pe site-ul oficial.
logitech-keys-to-go-side-ipad-air
Cel mai interesant aspect cu privire la aceasta tastatura mi se pare rezistenta la orice fel de lichid – apa, suc, cafea, lapte etc. Prin urmare, nu va mai trebui sa iti faci griji de eventualele stricaciuni si ,,pericole” atunci cand savurezi o cana de cafea la birou. Indiferent daca lucrezi de acasa,singur, sau intr-un birou plin de colegi, ai fost, fara indoiala, deranjat macar o data de zgomotele care se produc atunci cand se tasteaza la o tastatura clasica. Keys-To-Go, nu face aproape niciun zgomot, fiind extrem de silentioasa. Asadar, ce mai astepti? Tastatura celor de la Logitech pare a fi ideala pentru posesorii unui iPad sau iPhone 6. Fii primul dintre prietenii tai care se bucura de o astfel de ,,jucarie”.
logitech-keys-to-go-ipad-carrying-100527430-orig

s-ar putea sa-ti placa