Acasa Electrocasnice Haine perfecte – cum le poți avea?

Haine perfecte – cum le poți avea?

by Dragos Schiopu
statie de calcat

Marea problema a femeilor si de fapt a tuturor – nu avem suficient timp si pentru noi. Si nu este o gluma, oricat de chibzuiti am fi cu timpul nostru tot nu vom fi in stare sa profitam de el la maximum. De exmplu cum ar fi viata noastra daca nu am mai pierde vremea pe calcatul si aranjatul hainelor, dar sa avem hainele perfecte?

Nu stiu daca v-ati gandit pana acum la aceste mici detalii, dar care ne fac sa ne pierdem din timpul nostru mult prea valoros decat stim noi sa-l apreciem. Chiar acum ma gandeam la mamicile cu bebelusi –  cat de important ar fi ca ele sa aloce timpul pentru calcat intr-un alt sector cu adevarat important pentru familiile lor. Si cred ca toata lumea stie cate eforturi depune o mama in prima etapa de viata a copilului ei, nimeni si nimic nu poate reprosa asta.

De aceea printre multele lucruri pe care le-am cautat la sfarsitul saptamanii trecute a fost gasirea unei solutii pentru calcatul hainelor. Sa fim seriosi, noi doamnele iubim aspectul hainelor perfecte, de aceea nu tinem cont de timpul pierdut pentru ingrijirea tinutelor noastre vestimentare.

Cum pot avea haine fara cute in cel mai scurt timp?

Dupa lungi cautari si dezbateri cu prietenele mele am ajuns la concluzia ca cea mai buna solutie la aceasta problema ar fi statia de calacat de la Philips.  Probabil ca multe persoane au vazut reclama acestei statii de calcat. Nu stiu cat de convingatoare vi s-a parut aceasta reclama, dar din trei puncte de vedere m-a convins sa fac aceasta investitie, adica imi doresc sa o fac cat mai curand.

Iar cele trei argumente sunt strict legate de – timp, usurinta calcatului pe verticala pentru diferite produse vestimentare si bineinteles pentru faptul ca poate calca orice tip de material fara reglaje suplimentare, fara sa necesite si alte accesorii.

Si pentru ca nu imi place sa las lucrurile incepute si neterminate am sa iau fiecare argument in parte si am sa explic ce m-a facut sa iau aceasta decizie in a-mi cumpara statia de calcat respectiva:

  • timpul – avand in vedere ca nu trebuie sa te chinui multa vreme sa reglezi statia asta imi confera o parte din minimul de confort. Pe de alta parte nu mai stai nici cu grija ca daca iti zboara gandul pe ici pe colo si o fractiune de secunda nu ai fost atenta vei ramane fara camasa sau haina preferata.

In plus ai putea sa-ti reduci foarte mult din timpul pentru calcat deoarece aburul intens te ajuta sa calci din prima atingere materialul fara ca tu sa insisti pe material pentru a indeparta cutele. Asta ar fi unul dintre principalele aspecte care mi-a atras atentia si m-a facut sa privec mai in detaliu toate lucrurile legate de statia de calacat  Philips PerfectCare Viva;

  • calcatul pe verticala – sunt momente in care ti-ai dori ca rochita ta sa arate impecabil, fara nici o cuta sau alte urme vizibile de material sifonat. Dar acest lucru uneori pare imposibil indiferent de spatiul de care dispui pentru a-ti intinde rochita (si aici ma refer la masa de calcat) tot nu vei obtine cele mai bine rezultate asa cum de obicei noi femeile avem asteptari.

Insa utilizand o statie de calcat imposibilul devine posibil. Statia de calcat de la Philips te poate ajuta sa calci pe verticala (datorita aburului intens) si cea mai dificila tesatura. Si asta pentru ca nu trebuie neaparat sa atingi fierul de produsul vestimentar, ci doar sa apropii aburii de la statie de haine. Totul pare simplu si usor, dar chiar asa si este;

  • usurinta cu care poate calca orice tip de material – indiferent ca vorbim despre jeans, materiale din matase, tesaturi din lana sau alte materiale mai dificile de calcat nu vom intampina nici un fel de problema, deoarece statia de calcat poate indeparta orice cuta de pe aceste materiale si nu numai. Asta in conditiile in care nu trebuie sa reglam nimic mai mult decat temperatura. Asta ar fi singurul impediment, dar trebuie sa avem in vedere si cat de usor poate fi utilizata statia cat si rezultatele pe care le avem utilizand-o.
statie de calcat

statie de calcat Philips

Sper ca v-am adus argumentele potrivite pentru aceasta statie de calcat de la Philips. Nu stiu cati dintre voi vor avea incredere in aceasta, dar eu una abia astept sa am parte de prima experienta cu ea. Bineinteles cand se va intampla asta voi posta si un clip in care o sa ma vedeti ca o destez si de ce nu peripetiile mele de a o pune in functiune. Pana la un nou articol spor la achizitii!

 

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.