Acasa Tehnologie E-boda SmartFitness 110, copia fidela a lui Mi Band de la Xiaomi

E-boda SmartFitness 110, copia fidela a lui Mi Band de la Xiaomi

by Dragos Schiopu

Ma pasioneaza toata tehnologia pe care o gasesc in jur, toate gadget-urile din magazinele de profil si majoritatea, daca nu, toate dispozitivele de pe piata comerciala. Domeniul acesta m-a atras si ma atrage ca un magnet si cred ca tehnologia va avansa din ce in ce mai mult, dat fiind faptul ca la ora actuala sunt atatea dispozitive care ne surprind. Astazi, cred eu, a atins si coardele sensibile ale acelora care nu credeau ca si romanii se pricep la tehnologie. In ce sens vorbesc? Minti stralucite sunt nu numai peste hotare, ci si in Romania. Si aici am facut o generalizare care cuprinde nu numai profesionistii din domeniul tehnologiei, ci si pe aceia care si-au dezvoltat afaceri care privesc acest sector vast.

E-boda, companie romaneasca fondata acum mai bine de 10 ani de zile, este una dintre companiile importatoare de electronice din Romania; produsele pe care le importa le vinde prin retaileri ca Altex, Flanco, Domo si asa mai departe. Daca aceasta companie nu este foarte cunoscuta de catre romani, asta nu inseamna ca produsele sale nu s-au facut sau se fac remarcate. Vorbim despre tehnologie, nu-i asa? Daca acum 3 ani de zile, cifra sa de afaceri care era de 80% a fost reprezentata de smartphone-urile si tabletele pe care le comercializa, restul de 20 % este reprezentat de comercializarea de rame foto digitale, DVD playere si alte produse.

Cum sportivii de performanta si nu numai, poarta la mana un ceas sau o bratara inteligenta, iata ca E-boda vrea sa se remarce prin produsul sau SmartFitness 110, care nu este nimic altceva decat o bratara smart, astfel ca portofoliul sau de produse s-a extins.  Nu este doar un zvon faptul ca acest dispozitiv este o copie fidela a produsului celor de la Xiaomi, bratara Mi Band. Imaginile care circula pe internet cu acest produs E-boda sugereaza clar faptul ca acestea sunt din portofoliul celor de la Xiaomi. Daca ma leg doar de design, as spune ca este o copie perfecta a bratarii companiei chineze, intru-cat are si incarcatorul similar, copiat chiar la aceiasi scala la care incarcatorul lui Mi Band se prezinta. Pentru cei care nu cunosc detalii despre modelul celor de la Xiaomi, puteti citi despre Mi Band aici (click pe link).

e boda roz bratara fitness

Specificatii E-boda SmartFitness 110

  1. Bateria ofera autonomie de pana la 7 zile, fiind de 41 mAh;
  2. Dispune si de functia bluetooth (versiunea Bluetooth 4.0);
  3. Monitorizeaza pasii, dinstanta parcursa si somnul;
  4. Are inclusa si o functie de alarma, dar te notifica si cand ai primit un SMS sau ai pierdut un apel;
  5. Bratara include si certificarea privitoare la rezistenta sa la umezeala, IP55;
  6. Este compatibila cu telefoanele care ruleaza Android 4.4 KitKat, dar si cele care folosesc platforma iOS 7.1 ori versiuni de software mai recente;
  7. Utilizeaza aplicatia DayDayBand (in acest caz nu a mai fost copiata si interfata grafica de care dispune Mi Band de la Xiaomi).

Mi Band, dupa care s-a executat si asa numita clona a celor de la E-boda, are o autonomie de pana la 30 de zile si un pret mai ridicat decat produsul SmartFitness 110 pe care vi l-am prezentat. Daca v-am facut curiosi in legatura cu acesta, din magazinul eMAG va recomand spre achizitie modelul 101, la pretul de 104,93 lei (click pe link) sau din magazinul CEL, Smart Fitness 110, albastra, la pretul de 79 lei (click pe link).

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

bogdan 13-11-2017 - 15:40

Nu este copie ci rebrand

Comentariile sunt inchise.