Acasa Telefoane Goophone S5 clona lui Galaxy S5

Goophone S5 clona lui Galaxy S5

by Dragos Schiopu

Goophone S5 este clona lui Samsung Galaxy S5 nu numai ca design ci si ca performanta. Daca aveti de gand sa spuneti ”pai e doar o clona, e ceva neinteresant si de proasta calitate” va recomand sa cititi articolul si sa va dati seama de evolutia telefoanelor chinezesti.

goophone_s5

Mai tineti minte cand mai vedeam cate o copie de iPhone 3GS, iPhone 4 sau legendarele copii de Nokia? Acele telefoane veneau cu camera foto doar de design deoarece nu aveam o camera foto propriu-zisa. Acum, dupa 4 ani de la marile lansari incepand cu Samsung Galaxy S2 si terminand cu Galaxy S5 piata telefoanelor din China a cunoscut o schimbare de proportii. Nu numai ca aceste ”clone” au inceput sa devina din ce in ce mai bune, dar au inceput sa faca mari probleme producatorilor consacrati.

Goophone S5 este un telefon aproape identic cu Samsung Galaxy S5, dar mai bun in anumite cazuri. Deci, dupa cativa ani in care telefoanele din China erau niste jucarii, azi ele sunt niste smartphone-uri in adevaratul sens al cuvantului. Iar ca sa va mai spun ceva interesant, Nokia X (telefonul cu sistem de operare Android de la Nokia, aveti aici articolul) nu are Google Play, iar aceste telefoane intitulate uneori ”clone” vine cu Google Play si toate facilitatile unui telefon de renume.

Goophone S5 are procesor cu 8 nuclee MediaTek tactat de 2Ghz. Mediatek se lauda ca acest procesor obtine 30.000 de puncte in Antutu la 2Ghz, iar la 1,7 Ghz am vazut rezultate de 25500 sau 27000 la telefoane chinezesti precum Iocean, Zoppo, etc. Memoria RAM este de 2GB, iar cea interna ofera 32GB. Procesorul grafic de pe acest chipset este un puternic Mali 450 MP4. Display-ul este de 5 inci full HD. De asemenea, telefonul are camera principala de 13MP,iar cea secundara de 5MP. Pretul este de doar 300 de dolari, jumate din pretul lui Galaxy S5.

s-ar putea sa-ti placa