Acasa Telefoane Cand va crea Apple un telefon rezistent la apa?

Cand va crea Apple un telefon rezistent la apa?

by Dragos Schiopu

AppledsaWeekend-ul trecut Samsung a lansat Samsung Galaxy S5, un telefon rezistent la apa, cei de la Sony au de asemenea Sony Xperia Z1, care este rezistent la apa, urmand ca sa lanseze Xperia Z2 care si el va dispune de aceasta caracteristica. Acum intrebarea cea mai mare vizeaza Apple. Cand vor lansa si acestia un telefon rezistent la apa?

Cu atata tehnologie nu se stie de ce Apple intarzie sa lanseze un telefon rezistent la apa, mai ales, datorita faptului ca deja concurenta are un pas in fata lor, iar acest lucru nu poate reprezenta altceva decat un minus pentru ei. Alte lucruri care sa lipseasca telefoanelor celor de la Apple nu prea pot fi enumerate, fiindca sunt telefoane bine gandite, apreciate de oamenii din intreaga lume, asa ca ar fi timpul ca acestia sa se gandeasca serios la acest lucru.

Dintotdeauna telefoanele create de Apple au fost, putem zice mai delicate decat restul, iar odata cu fiecare telefon nou lansat durabilitatea lor creste din ce in ce mai mult, de exemplu chiar daca telefoanele Apple au carcasa de aluminiu, HTC One se pare ca dispune de o carcasa mult mai rezistenta,  asadar in ceea ce priveste durabilitatea Apple are un minus in fata concurentei din mai multe puncte de vedere.

Samsung, Motorola si Sony, dispun de telefoane rezistente la apa, iar cei de la Apple ar fi bine sa incerce sa fie mai deschisi la ideiile primite de la cei din jur si sa faca o schimbare.

Multi dintre utilizatori spera ca vechea carcasa din aluminiu sa nu mai fie prezenta la telefoanele viitoare, insa acest lucru ar insemna o schimbare majora, care poate de unii nu ar fi primita cu atata bucurie. Insa, cea mai mare dorinta in ceea ce priveste viitorul telefon este ca acesta sa fie rezistent la apa.

s-ar putea sa-ti placa