Acasa Promotii Google ofera 2 GB gratuit in plus pentru Google Drive

Google ofera 2 GB gratuit in plus pentru Google Drive

by Dragos Schiopu

Doar azi, Pana maine, 11 februarie, poti beneficia pe viata de inca 2 GB in plus spatiu pentru stocarea documentelor in Google Drive sau Gmail. Adica, cu alte cuvinte, la cei 15 GB pe care Google ti-i ofera inca de la inceput, poti adauga astazi, cu ocazia zilei internationale a securitatii pe internet, inca 2 GB si astfel sa ajungi la un total de 17 GB.

Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a beneficia de cei 2 GB in plus este sa treci prin setarile tale de Security. Te loghezi in contul tau de Google si vei fi intrebat de actualizarea setarilor de securitate. Verifica-le cu atentie si la finalul procesului, ce dureaza sub un minut, vei avea cadou de la Google cei 2 GB promisi.

Daca nu iti apar setarile de securitate din prima, acceseaza acest link care te duce direct la zona Security din contul tau.

Avand in vedere ca doar astazi este oferta valabila, te rugam sa dai share la articol sau sa il trimiti si prietenilor tai pentru a beneficia si ei de oferta.

UPDATE: Oferta a fost valabila si anul trecut, cu aceasi ocazie, dar nu va faceti griji, cele doua bonusuri se cumuleaza, astfel incat daca aveati deja 17 GB in cont acum veti ajunge pana la 19 GB.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Alex Ciocan 11-02-2016 - 10:42

eu unul nu sunt fan Google Drive. Mi se pare mult mai ok Dropbox. Desi pe Drive am mai mult de 15 GB, nu ma inghesui sa ii folosesc in vre-un fel…

Vasile 24-04-2016 - 01:48

e ok

Comentariile sunt inchise.