Acasa Tehnologie Vodafone: internet gratis la metrou, nelimitat in weekend si recompense pentru feedback

Vodafone: internet gratis la metrou, nelimitat in weekend si recompense pentru feedback

by Dragos Schiopu

Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Vodafone a anuntat multe lucruri interesante care urmeaza sa se intample in urmatoarea perioada, unele dintre ele fiind unice in Europa si poate chiar si in lume. Prin aceste actiuni, ei vor sa ofere o garantie de performanta utilizatorilor de internet ai retelei. Astfel, incepand inca de ieri, traficul de date din metrou este gratuit, in weekend-ul 13-14 februarie (de Valentine’s Day) vor avea parte de internet nelimitat toti abonatii Vodafone, dar si cei din alte retele, care vor sa testeze internetul de la Vodafone si, de asemenea, clientii vor putea da feedback si vor fi recompensati pentru asta.

 

Vodafone Feedback Reward

Primesti o zi de internet gratuit daca raportezi o problema pe care o ai legata de calitatea oferita de reteaua internet. Aceasta raportare se poate face prin intermediul site-ului vodafone.ro, dar si mai simplu, pentru cei ca au smartphone-uri, prin intermediul aplicatiei My Vodafone de pe telefonul mobil.

Pentru a preveni totusi abuzurile, recompensa va fi oferita doar o singura data pe luna, in decurs de 48 de ore de la raportarea problemei. Vei primi un sms prin care vei fi anuntat de perioada de timp in care ai parte de acest internet gratuit.

Vodafone - Feedback

 

Internet nelimitat in weekend-ul 13-14 februarie

De ziua indragostitilor, toti clientii Vodafone vor beneficia de internet nelimitat gratuit pentru a putea impartasi experientele mai usor cu ceilalti. Mai mult chiar, si cei care nu sunt clienti Vodafone pot solicita gratuit o cartela din orice magazin Vodafone si o pot utiliza in weekend-ul 13-14 februarie fara niciun fel de cost aditional.

Deci, in weekend-ul respectiv, puteti face tot ce va doriti, inclusiv sa stati sa urmariti filmele de pe Netflix sau sa puneti statusuri cu inimioare si cupidoni pe facebook.

Vodafone - Internet Weekend

 

Tot traficul de date din metrou este gratuit

Timp de doua luni, pana la data de 31 martie, toti cei care calatoresc cu metroul au parte de aceasta surpriza din partea Vodafone, traficul de date fiind gratuit. Se creeaza astfel cea mai mare retea metropolitana de internet gratuit din Europa.

Mai mult chiar, ofera si accesul gratuit la Zonga si ceva filme prin intermediul aplicatiei HBO Go.

De asemenea, prin intermediul unei platforme digitale instalate la metrou, veti putea cumpara produsele favorite de la Mega Image direct prin intermediul unor panouri cu QR Code pe ele.

Vodafone - Bigest Internet Zone

s-ar putea sa-ti placa