Acasa Tehnologie Google Chrome 18 a fost lansat ieri

Google Chrome 18 a fost lansat ieri

by Dragos Schiopu

Cu o mica intarziere am aflat despre lansarea Google Chrome 18, un browser extrem de eficient, dezvoltat evident de gigantul Google. In proprie opinie, Google Chrome este cel mai bun dintre toate browserele existente.

Cum spuneau alti colegii pe alte siteuri de stiri, se pare ca Google Chrome a atins ieri varsta majoratului. Mi se pare destul de amuzant faptul ca aceasta mica personificare a unui produs este reprezentata cu adevarat de o crestere a vitezelor de incarcare a paginilor web. Prin combinarea tehnologiilor WebGL si Canvas2D, Google ne promite o imbunatatire semnificativa a randarilor video 3D si 2D.

Conform afirmatiilor, aceasta versiune permite o rulare mai fluenta atat pe sistemele noi cat si pe cele mai vechi. Aceasta imbunatatire se datoreaza combinarii celor doua tehnologii amintite mai sus, cu SwiftShader.

Deasemenea pachetul rezolva si o multime de bug-uri prezente in versiunile precedente, iar zvonurile spun ca urmatoarele update-uri vor fi mult mai majore.

Eu am testat Google Chrome 18 pe un netbook cu o configuratie destul de slaba, nu ma pot plange de performantele obtinute si va recomand cu incredere instalarea acestuia.

 

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

RazvIy 08-04-2012 - 17:06

Eu folosesc CoolNovo, adica ChromePlus. Parca merge mai bine …

Mihai Ioan 08-04-2012 - 19:28

Daca esti utilizator infocat al retelelor sociale, iti recomand sa incerci si Rockmelt.

Comentariile sunt inchise.