Acasa Tehnologie Go CBBC, aplicatia care iti va tine copilul ocupat

Go CBBC, aplicatia care iti va tine copilul ocupat

by Dragos Schiopu

Ca parinte, este extrem de greu sa controlezi permanent site-urile pe care le viziteaza copilul tau sau jocurile pe care le descarca pe smartphone sau tableta. Este lesne de inteles ca exista pericole pe internet, de la virusi care iti pot compromite telefonul, pana la jocurile cu caracter prea agresiv pentru un copil. Din aceasta cauza, cei de la CBBC au lansat azi o aplicatie care te ajuta sa restrictionezi accesul copilului tau la internet si sa alegi chiar tu ce aplicatii acceseaza. Cum? Foarte simplu, Go CBBC va capta intreaga a atentie copilului tau si il va distra intr-un mod potrivit varstei sale.
go-cbbc_720x405
Go CBBC este o aplicatie complet noua, construita de la zero pentru a oferi copilului tau un spatiu virtual unde poate vedea doar lucruri potrivite pentru el si pentru varsta lui. Interfata aplicatiei este de tipul cubului rubic, fapt ce face ca utilizarea Go CBBC sa fie foarte usor de inteles pentru orice. Astfel, cu ajutorul acestei aplicatii, vei putea hotari ce poate viziona copilul tau, precum clipuri video, jocuri, emisiuni, inregistrari etc.
IMG_0024_w900
Responsabilii de aceasta super aplicatie sunt cei de la Media Applications Technologies Limited, acestia declarand ca a durat 18 luni pana cand Go CBBC a fost gata de lansare. Exista foarte mult continut CBBC construit special pentru aplicatie, inclusiv jocuri tematice cu personaje din popularele seriale si emisiuni CBBC, de pilda The Dumping Ground, Wolfblood and Horrible Histories. De asemenea, ai posibilitatea de a viziona direct in aplicatie episoadele show-urilor CBBC.
IMG_0027_w900
Go CBBC este o aplicatie distractiva, sigura atat pentru copilul tau, cat si pentru device-ul folosit. Momentul in care s-au hotarat cei de la CBBC sa o lanseze nu putea fi mai bun, deoarece cu toata agitatia din perioada Sarbatorilor de iarna, cu siguranta nu ai fi mai avut prea mult timp sa verifici activitatea virtuala a copilului tau. Go CBBC este disponibila gratuit in AppStore, magazinul Google Play, dar este compatibila si cu tabletele Amazon Kindle Fire.

s-ar putea sa-ti placa