Acasa Tehnologie E-Boda lanseaza ochelarii AVATAR

E-Boda lanseaza ochelarii AVATAR

by Dragos Schiopu

Avatar-Alb-1Gadgeturile inteligente nu se lanseaza doar peste granite ci si in Romania cel mai bun exemplu fiind ochelarii AVATAR pe care E-Boda i-a lansat recent.

Ochelarii AVATAR functioneaza cu ajutorul unui smartphone de ultima generatie indiferent ca e pe Android sau iOS. Acestia pot fi conectati la telefon prin intermediul unei aplicatii de realitate virtuala 3D. De asemenea telefonul trebuie conectat direct la ochelari inserandu-l in compartimentul special conceput pentru acesta. In rest, tot ce are utilizatorul de facut este sa ajusteze cureaua deoarece lentilele se ajusteaza automat.

Ce fac ochelarii E-Boda AVATAR?

Inainte de a vorbi pe larg despre functiile ochelarilor AVATAR trebuie sa spunem pe scurt faptul ca acestia pot fi folositi pentru jocuri, filme, aplicatii 3D precum si pentru imagini interactive.

Utilizatorii pot folosi ochelarii AVATAR pentru a explora locuri reale sau chiar imaginare intrand astfel intr-o alta lume, complet virtuala. De asemenea si jocurile ofera o alta experienta atunci cand folosesti ochelarii E-Boda AVATAR.

Un alt motiv pentru care acesti ochelari merita cumparati este acela ca are o multime de functii educationale. De exemplu ochelarii E-Boda iti permit sa vizitezi cele mai mari muzee ale lumii, anumite locuri de pe glob, precum si sa explorezi fauna sau flora. Astfel acesti ochelari pot fi folositi si pentru imbogatirea culturii generale precum si pentru distractie.

Daca mica noastra prezentare v-a convins sa cumparati acesti ochelari atunci ii puteti lua de pe site-ul oficial e-boda.ro precum si din magazinele Carrefour. Acestia au un pret de doar 300 de lei astfel incat pot fi un cadou perfect de Craciun.

 

s-ar putea sa-ti placa